Egy karrierista 19-éves egyetemista sráctól mennyire normális az, hogy egyáltalán nem igényli a hölgyek társaságát?
Társaságot nem írhattam, mert a munkámból adódóan tárgyalásokra járok. 2 évvel ezelőtt kezdtem el az üzletet, s 6-7hónapja nőtte ki magát.
Mára már egy saját házzal-és egy új Audival rendelkezem.
Nappali tagozatos diák vagyok. Szabadidőm egyáltalán nincs. Nincs időm aludni sem, maximum napi 4-5h-t. Tehát nem sportolok, nem kapcsolódok ki. Nincsen hobbim sem.
-Én meg vagyok elégedve az életemmel, mert egy szegény, de intellektuális családból(tanárszülők..) származom. Egyáltalán nem érzem hiányát az ellenkező nemnek, sem a buliknak. Igaz, kiskorom óta ambiciózus vagyok-és küzdőszellemű!
A kérdés azért lett kiírva, mert szüleim, ismerőseim is azzal nyaggatnak, hogy mikor lesz már valakim.
-Szerintetek ez helyén van ?
Hát egy jó autó jó dolog. De nehezen tudom elképzelni, hogy többet adna egy társnál.
Bocs, de szerintem csak szimplán azzal nyugtatod magad, hogy nem érdekel. Ha nem érdekelne, fel sem tetted volna a kérdést.
Nah!
A kérdés azért lett kiírva, mert szüleim, ismerőseim is azzal nyaggatnak, hogy mikor lesz már valakim.
-Szerintetek ez helyén van ?
nah, kibújt a szög a zsákból. elfojtod az érzéseidet, és próbálod beadni magadnak azt a sztorit, hogy a pénz boldogít, pedig ez egyáltalán nem igaz teljes mértékben.
ne más mondja meg neked, hogy mi a helyénvaló, már a kérdés kiírásából is adóik, hogy nem vagy ambiciózus, mert ha az lennél, egyáltalán nem írnál ki ilyen kérdést, hanem tennéd, ami jólesik és szarnál más véleményére
egyébként érdekelne hogy mivel foglalkozol
privátban ha leírnád, azt megköszönném, érdekelne
Szerintetek ez helyén van?
Szerintem nincs, de az én erkölcsi értékrendem szerint a pénz nem az első helyen áll.
"19 évesen ...saját házzal-és egy új Audival.."
kamu szagú, főleg ha igaz hogy a szülők nem tudtak segíteni..
Fail 2
"Nincs időm aludni sem, maximum napi 4-5h-t. Tehát nem sportolok, nem kapcsolódok ki. Nincsen hobbim sem. 2
Érdekes módon netezésre gyakori kérdésekre, és kérdés kiírásra jut időd.
Tök jó,ügyesen csináltad.
Na igen te vagy egyike azoknak akik nem csak vannak a világban hanem megélik is azt.
Jól csinálod ember,kit érdekel,hogy most nincsen pin@ majd lesz ne aggódj sőt neked Audid van kecód gazdag vagy minden ujjadra 20 jobbnál jobb top10-s jut.Élvezd ki,hogy már most sikeres és gazdag vagy.Amúgy mit csinálsz mivel foglalkozol?
Priviben szívesen fogadnám,kajakra érdekel a sikeres emberek története.
Majd lesz csajod,sz@rjál rá,élvezd nagykanállal az életet,legyen csak futó kalandjaid,hidd el azok a legjobbak,egy nő nem hagyná,hogy dolgozz mindig hanem hisztizne,hogy jajj miérrrr kell ennyit dolgozniiiii.
Nincs rosszabb,mint amikor a nő bele akar ugatni az életedbe,futó kalandnál taliztok dugtok aztán mehet isten hírével,ha igényed lesz rá keresed és megint dugtok megint hazamegy.Ennyi,és maximálisan tudsz a céljaidra koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!