Hogyan legyek karrierista?
Manipulálni a másikat, pláne egy párkapcsolatban, nagyon gusztustalan dolog.
Nem korlátozhatsz be senkit ezáltal. Nincs jogod hozzá. Ki vagy te, hogy a saját akaratodat érvényesítsd bárkit felett, mert neked ettől jobb...?
Ahelyett, hogy másokat akarsz manipulálni, inkább fejleszd saját magad. Doppingold magad, mantrázd akár: sikeres vagyok, sikeres vagyok...
Saját magad fejlesztése mindig jobb és kifizetődőbb, mint másokat manipulálni, meg rájuk taposni.
Szerintem a kétszínű barátoktól meg kell szabadulni, és kész.
Aki így viselkedik veled, nem érdemli meg, hogy a barátod legyen.
Én pl nem szoktam "bosszút állni", vagy direkt én is bactatom a másikat, mert ilyen velem... szerintem ezzel csak lesüllyedek az ő szintjére. Amire nekem nincs szükségem.
Ezért én a környezetemben az ilyen "káros" alakoktól meg szoktam szabadulni (persze van, akitől nem lehet, arra egyszerűen nem fordítok figyelmet).
A manipuláció elég pejoratív, a mások "meggyőzéséről" meg rengeteg minden van a neten. Jutyub, Gúgl, stb.
Könyveket is le lehet tölteni, pl hogy 'hogyan fejleszd a meggyőzőképességed', meg ilyenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!