Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon furcsa hogy ilyen...

Nagyon furcsa hogy ilyen jövőt szeretnék?

Figyelt kérdés

Sokan amikor tinikent a jövőt tervezik, egy idillt terveznek. Én nem. Az em jövőképe az hogy ügyvéd szeretnének lenni egyedül lakom majd a panelben, és a bkv nekem is jár. Az idill csak annyi. hogy sikeres leszek, ugyanis karrierista vagyok.

15/L

2012. aug. 26. 03:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak jótanács: Ami akarsz lenni, az nem egy elérhetetlen álomkép. Tegyél érte meg mindent, legyen ez a célod. Tanulj jól, h egyetememre mehess majd. A kitűzött cél tehát jó, csak harcolj meg érte! :)

2012. aug. 26. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Egyáltalán nem furcsa, én is ilyen vagyok :) Én meg teljesen elterveztem,hogy rendőr leszek meg lesz egy kisfiam de férjem nem lesz :) "Csak" 13 éves vagyok de nem vagyok olyan mint a többi "tucatlány",hogy a pasizással foglalkozzak az még ráér 16-17 éves koromba inkább sportolok,hogy bekerüljek majd a legerősebb rendőr suliba :)
2012. aug. 26. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Szinten egy 14/L lany, aki ugyves/kozjegyzo akar lenni, marmint ez az almom
2012. aug. 26. 09:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért de manapság a kamaszok minimum 60%-a ügyvéd szeretne lenni,ebből kifolyólag egyáltalán nem nagyon furcsa,hogy ilyen jövőt szeretnél.

Én 16 vagyok,de halvány lila fogalmam nincs,hogy mi leszek,persze tervek azok vannak,de a magas lóról lehet a legnagyobbat esni,így inkább nem tervezem meg az egész jövőmet,bár nem ártana már kicsit konkrétabb tervekkel előállnom:/ na kicsit eltértem a tárgytól,a lényeg,hogy nem fura a jövőképed

2012. aug. 26. 10:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Manapság mindenki ügyvéd szeretne lenni. Vagy rendőr. Teljesen normális ez a jövőképed, de talán jobb lenne, ha nem ügyvédnek készülnél, hanem valami másnak, viszont ezt te döntöd el. Csak majd később nehéz lesz, mivel ugye pl az én osztályomban a gyerekek egy negyede orvos szeretne lenni, egy negyede ügyvéd, és egy negyede állatorvos. A maradék meg vagy nem tudja vagy más szeretne lenni.
2012. aug. 26. 11:34
 6/6 anonim válasza:

Kedves 15/L!

Egy sikeres ismerősöm szerint: ha van célod, semmi sem nehéz! Inkább elmegyek vájárnak, minthogy cél nélkül dolgozzak meg a jövőmért!

Aki a "magas lóról..." hasonlatot mondja, semmi gond, erre nevelnek minket! "Örülj, hogy szelel az orrod, és az az erkölcsi és anyagi "baj", amiben vagy, nem hullámzik"!

De ha megvan a célod, és azzal kelsz-fekszel, semmi sem nehéz, és senki nem tud eltántorítani!

Teljesen reális jövőkép az, amit leírtál, már csak meg kell érte dolgoznod, amihet kívánok:

SOK SIKERT

U.I.: "Ne hallgass a tapasztalatokra, mert azok csak az emberek sikertelenségét mutatja. Sikeres embereket keress, és azokat másold!"

-Brian Tracy

2012. aug. 26. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!