Nagyon furcsa hogy ilyen jövőt szeretnék?
Sokan amikor tinikent a jövőt tervezik, egy idillt terveznek. Én nem. Az em jövőképe az hogy ügyvéd szeretnének lenni egyedül lakom majd a panelben, és a bkv nekem is jár. Az idill csak annyi. hogy sikeres leszek, ugyanis karrierista vagyok.
15/L
Szia!
Csak jótanács: Ami akarsz lenni, az nem egy elérhetetlen álomkép. Tegyél érte meg mindent, legyen ez a célod. Tanulj jól, h egyetememre mehess majd. A kitűzött cél tehát jó, csak harcolj meg érte! :)
Már nem azért de manapság a kamaszok minimum 60%-a ügyvéd szeretne lenni,ebből kifolyólag egyáltalán nem nagyon furcsa,hogy ilyen jövőt szeretnél.
Én 16 vagyok,de halvány lila fogalmam nincs,hogy mi leszek,persze tervek azok vannak,de a magas lóról lehet a legnagyobbat esni,így inkább nem tervezem meg az egész jövőmet,bár nem ártana már kicsit konkrétabb tervekkel előállnom:/ na kicsit eltértem a tárgytól,a lényeg,hogy nem fura a jövőképed
Kedves 15/L!
Egy sikeres ismerősöm szerint: ha van célod, semmi sem nehéz! Inkább elmegyek vájárnak, minthogy cél nélkül dolgozzak meg a jövőmért!
Aki a "magas lóról..." hasonlatot mondja, semmi gond, erre nevelnek minket! "Örülj, hogy szelel az orrod, és az az erkölcsi és anyagi "baj", amiben vagy, nem hullámzik"!
De ha megvan a célod, és azzal kelsz-fekszel, semmi sem nehéz, és senki nem tud eltántorítani!
Teljesen reális jövőkép az, amit leírtál, már csak meg kell érte dolgoznod, amihet kívánok:
SOK SIKERT
U.I.: "Ne hallgass a tapasztalatokra, mert azok csak az emberek sikertelenségét mutatja. Sikeres embereket keress, és azokat másold!"
-Brian Tracy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!