Miért jön újabban egy csomó ismerősöm, haverom, barátom azzal, hogy kicsit zizi vagyok?
Nem változtam meg egyáltalán az elmúlt időben, mindig is művészkedtem.
Tegnap hívtak bulizni, mindig velük tartok, de most inkább rajzolgattam, gitározgattam egy kicsit, egyedül.
Ma már ment körbe a pletyi, hogy eddig elviseltek, de most már tök fura vagyok, kíváncsiak, mikor vágom fel az ereimet, stb...Ezzel most mit kezdjek? Holnap megyek suliba, én leszek a földönkívüli, volt már rá példa.
Mit kezdjek velük? Más barátaim nincsenek:(
14L
Elvileg rajzszakkör lenne az a hely, ahol magamfajtákkal ismerkedhetnék, de csak idősebbek (19-60 közöttiek) meg fiatalabbak (8-11) vannak.
Még általánosba járok, jövőre megyek művészeti suliba, ott biztos lesz több barátom:)
Amúgy elég sokat járok el, velük is, csak egyszerűen nincs mindig kedvem a meki-mozi-idiótaröhögés rutint végigcsinálni.
Miért másoknak akarsz megfelelni? Mit számít az, hogy a bulizós-szintű egyedek mit gondolnak rólad? Ne érdekeljen, ne süllyedj az ő szintjükre.
Talán nem is baj, ha a baráti köröd nem közülük kerül ki.
Az általánosban nekem sem voltak barátaim - ők buliztak minden hétvégén, ittak 14 évesen, én néptáncra jártam, és festeni tanultam. Rossz volt akkoriban, hogy nem voltak barátaim, de most tudom, hogy miért.
Téged se érdekeljenek az ilyenek, te fölöttük állsz. Keress valami jó elfoglaltságot, képzőművészeti szakkört szombatonként, és mondd meg a többieknek, ha kérdik, hogy te nem érsz rá bulizni.
És ne aggódj, a középiskolában lesznek jobb barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!