Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem az a gondom hogy egy csomó lány ismerősöm van akire én hajtottam és én úgy láttam benne vannak a dologban de végül mégis azt kapom mindig hogy aranyos vagyok de inkább csak barátok legyünk. Szerintetek mi lehet a baj?
Ez nagyon nehéz kérdés,és bonyolult...sok minden szóba jöhet,nem ismerlek,nem tudom mi lehet a probléma,de valami biztos nem jó!
Akit én ilyen szöveggel leráztam,az vagy nagyon visszahúzódó volt vagy nagyon rámenős...
A csomó lány közül legalább egyet megkérdezhettél volna,és akkor most nem kéne találgatnunk.
A lányok nem szeretik a lekvár manusokat.A tejbepapi csávókat.Ahhoz hogy behódoljanak
és aládrendeljék magukat,rendelkezned kell bizonyos fokú férfias dominanciával,mely a viselkedésedben,jellemedben,és kisugárzásodban nyilvánul meg.De úgy tűnik,hogy nekik csak az jön le hogy aranyos vagy mint a kiskacsák.
Ha valóban arról van szó hogy nem vagy elég férfias jelenség,akkor itt az ideje,hogy elkezdj gyúrni;acélosítsd a lelked,és tedd vonzóvá a tested.
Találgathatunk itt oldalakon át,de nem sok értelme van.Ha nem rendelkezel annyi önismerettel,hogy tudd miért passzívak a csajok,akkor csak egy megoldás van: megkérdezed tőlük.
Biztos van olyan akivel közvetlenebb a kapcsolatod,és megbízol benne.Kérdezd meg tőle,hogy mit gondol rólad,de őszintén mondja el.Majdcsak kibújik a szög a zsákból.Ha nem,akkor örök rejtély maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!