Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Myvip randin egy lány rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Myvip randin egy lány rám írt, h "tetszek neki, mert aranyos vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Myvip randin egy lány rám írt,h "tetszek neki,mert aranyos vagyok."és nemtudom mit írhatnék neki hogy esetleg legyen valami és ne valami hülyének vagy lúzernak tartson.nem az erősségem az internetes társkeresés,ezért tanácsot kérek és ha lehet normális választ. :) 21/f
2011. máj. 20. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha aranyosnak tart, akkor mindegy mit írsz, nem lesz belőle semmi.
2011. máj. 20. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
46%

"Kedves" 68%-os, hihetetlen irritáló az, amilyen stílusban válaszolsz a kérdésekre, taszító a belőled áradó pesszimizmus. Nagyon sajnálom, ha sok csalódás ért az életben (gondolom, hogy erre vezethető vissza a dolog), de próbáld már meg légyszives ezt a megkeseredettséget nem átvinni másokra. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni a kérdésekhez, miért írsz egyáltalán?

[Kedves Kérdező, bocs, hogy offolom a kérdésed, csak épp itt telt be a pohár...]

2011. máj. 20. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez mi, ha nem érdemi hozzászólás?

Az aranyos a lányoknál azt jelenti, h szimpatikus, de külsőre nem jön be, ezért max havernak jó.

2011. máj. 20. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:

20:09 - tényleg irritáló vagy picit, ne haragudj. Gondolod ha "úgy" tartaná aranyosnak akkor írt volna neki? Mellesleg a kérdésben ez van: "TETSZEK neki mert..." látod? Én is tudnék mondani olyan lányt aki azért tetszik mert olyan aranyos. Nem pedig azért mert dögös, vagy szexi vagy mit tudom én. Érted-e?

Kérdező, így kezdésnek kezdj el vele levelezni :)

2011. máj. 20. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
A myvip randi eleve így működik, először azt mondod meg h tetszik, aztán h miért (van szép, szexi, aranyos, érdekes, meg még nem tom mi). Egyébként meg fiúknál és lányoknál nem ugyanazt jelenti az aranyos: nálunk egyértelműen pozitív, lányoknál meg amit már leírtam.
2011. máj. 20. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert ezt mondja a hihetetlen nagy élettapasztalatod? Ugyan már... Egyébként nem azon volt a hangsúly, hogy a lánynál mit is jelent az aranyos (amit egyébként te kizárólag akkor tudsz megmondani, ha te vagy az a lány...!), hanem az, hogy a lehangoló, pesszimista válaszaid elveszik mindenki kedvét a kérdezéstől (minimum, de néha még az élettől is).
2011. máj. 20. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
20:19 - Egyszer egy lánytól mindig azt hallottam, hogy ilyen meg olyan aranyos vagyok... Később kiderült, hogy szerelmes belém. Na erre varrjál gombot.
2011. máj. 20. 20:29
 8/9 A kérdező kommentje:

látom kicsit elszabadultak az indulatok :)

de sebaj,ilyen az ember :)

akkor milyen választ írjak neki?mert abból kiderül az,amin vitáztok :D h tetszem-e neki vagy max baráti a dolog:)

2011. máj. 20. 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen azt írd, ami belülről jön... ne innen várj megoldást. Add magadat, hiszen az kell, hogy tetsszen neki, nem pedig az, amit itt a válaszolók összehoznak neked.

Ha neked is szimpatikus ő, azt add tudtára. Esetleg kérj tőle valami "gyorsabb" kommunikációs elérhetőséget (pl. msn... bár nem tudom, hogy működik ez a myvipcucc).

2011. máj. 20. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!