Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Myvip randin egy lány rám írt, h "tetszek neki, mert aranyos vagyok. Mit tegyek?
"Kedves" 68%-os, hihetetlen irritáló az, amilyen stílusban válaszolsz a kérdésekre, taszító a belőled áradó pesszimizmus. Nagyon sajnálom, ha sok csalódás ért az életben (gondolom, hogy erre vezethető vissza a dolog), de próbáld már meg légyszives ezt a megkeseredettséget nem átvinni másokra. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni a kérdésekhez, miért írsz egyáltalán?
[Kedves Kérdező, bocs, hogy offolom a kérdésed, csak épp itt telt be a pohár...]
Ez mi, ha nem érdemi hozzászólás?
Az aranyos a lányoknál azt jelenti, h szimpatikus, de külsőre nem jön be, ezért max havernak jó.
20:09 - tényleg irritáló vagy picit, ne haragudj. Gondolod ha "úgy" tartaná aranyosnak akkor írt volna neki? Mellesleg a kérdésben ez van: "TETSZEK neki mert..." látod? Én is tudnék mondani olyan lányt aki azért tetszik mert olyan aranyos. Nem pedig azért mert dögös, vagy szexi vagy mit tudom én. Érted-e?
Kérdező, így kezdésnek kezdj el vele levelezni :)
látom kicsit elszabadultak az indulatok :)
de sebaj,ilyen az ember :)
akkor milyen választ írjak neki?mert abból kiderül az,amin vitáztok :D h tetszem-e neki vagy max baráti a dolog:)
Mindenképpen azt írd, ami belülről jön... ne innen várj megoldást. Add magadat, hiszen az kell, hogy tetsszen neki, nem pedig az, amit itt a válaszolók összehoznak neked.
Ha neked is szimpatikus ő, azt add tudtára. Esetleg kérj tőle valami "gyorsabb" kommunikációs elérhetőséget (pl. msn... bár nem tudom, hogy működik ez a myvipcucc).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!