Facebook! Mi értelme van annak, hogy valaki kiteszi a hivatkozását és kedvenceli? Van pár olyan ismerősöm, akik naponta csomó dolgot kitesznek és egyből kedvencelik is, az összest amit kiraknak, egyből
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 00:44
1/8 anonim válasza:
én sem látom ennek sok értelmét, de a kérdésednek sem!
2/8 A kérdező kommentje:
akkor egyet értünk :) mindenben :)
2011. febr. 5. 19:51
3/8 anonim válasza:
Az első azt akarja mondani, hogy nem értjük a kérdésedet.
5/8 A kérdező kommentje:
like
2011. febr. 6. 23:56
6/8 anonim válasza:
De én ezt a hivatkozásrészét nem értem. Úgy érted, hogy belinkel, mondjuk egy videót, és saját maga is kedvenceli? Az tényleg hülyeség, hiszen a legtöbb esetben már abból le lehet szűrni, hogy tetszik az illetőnek, mert közzétette (share)
7/8 A kérdező kommentje:
igen. erre gondoltam
tényleg nincs értelme az én kérdésemnek, mondjuk hajnalba írtam ki pont egy ilyen eset után :)
2011. febr. 7. 14:37
8/8 anonim válasza:
Megtortent eset: az egyik ismerosom kiirta, hogy "lajk aki van" es belajkolta sajat maganak. Na az ilyeneket hivom en agyhalottnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!