Miért vagyok furcsa? :/
Mindenki szerint furcsa vagyok meg különc. Leginkább, ahogy észrevettem meg ahogy mondták ezek miatt tartanak furcsának:
- szeretem a komoly zenét (Mozart, Vivaldi, Beethoven)
- folyton komolyabb témákról próbálok beszélni (pl. arról, hogy a genetika mennyire befolyásolja az embert..., nemi indentitás zavarral küszködő emberekről. stb.)
- sokat olvasok, de hidegen hagynak a mostani könyvek. általában csak Jókai Mórt olvasok és történelmi könyveket
- nagyon érdekel a második világháború, a holokauszt és legtöbbször Hitlert boncolgatom (nem kedvelem, sőt elítélem, de nagyon érdekel)
- egyáltalán nem érdekel a divat
- rock és heavy metal zenét hallgatok, ami szerintük még nem a korombelieknek való.
- sokszor beszélek a halálról
- nem nézek szappanoperákat meg nagyon nem is kapcsolom be a tv-t, csak néhány dokumentum filmet nézek meg, amikről előszeretettel beszélek
- nagyon szeretem a matekot, és óra elején mindig felpörgök, hogy végre matek
- ha elkezd érdekelni egy téma (mondjuk történelmi esemény, személy), akkor több hétig képes vagyok csak arról olvasni, és filmeket keresni vele kapcsolatosan
- nem jönnek be az olyan srácok, mint pl Wiliam Levy...
Nem tudom, hogy miért van ez... Szerintetek is furcsa meg különc vagyok? És kérlek a válaszaitokat indokoljátok.
15/l
Nem vagy te különc csak tudod , a mostani fiatalság nem az igazi. Abban az időben amikor én annyi voltam , mint te mindenki ilyesmi volt. Mostanában a többi gyereket csak a sztárok , tv , net érdekli. Szerintem próbálj az úgy nevezett "különc" emberekkel barátkozni hidd el , hogy lehet kevés olyan tinédzser van akik ilyen érdekesek :)
Persze nem rossz értelemben mondom!
Szia!
Én is erősen a "különc" kategóriába tartozom, de hidd el, az se jó, ha mindig így külön vagy. Keveredj kicsit, nem kell legjobb barátokat szerezni, de neked lesz jobb úgy.
A korosztályodhoz képest kicsit furcsa, de nem szokatlanul. Vannak ilyen emberek még rajtad kívül.
(Nem kellett volna az összes 15-6 éves lányt le kislányozni :D) Van remény :D
19f
Nem félek tőle. Érdekel, hogy az ember, hogy élheti meg. Igen a rock zene és a komoly zene... :D A halállal sajnos kétszer is volt dolgom, és ezért érdekel annyira. Leginkább az emberi viselkedés érdekel, meg, hogy mások, hogy fogják fel.Kicsit zavaros lett.... :/ A lényeg:
- nem félek a haláltól... nem olyan értékes az én életem, hogy félnem kelljen tőle.
- érdekel mások véleménye a halálról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!