Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek is furcsa vagyok?

Szerintetek is furcsa vagyok?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok,és mindenki furinak tart azért,mert nem vagyok valami szépség(bár néha egyész szépnek tartom maga),nincs önbizalmam,még sosem csókolóztam,nem volt pasim,nem járok magassarkuba,nem festem magam csak a körmömet,ami elég nagy....amugy meg néha az igazi barátaimmal teljesen hülyét csinálok magamból egy egész város előtt(ordibálunk,táncolunk,énekelve megyünk mindenhová),de van hogy könyvet írok,olvasok,szinte minden zenét maghallgatok-ezek a dolgok igy együtt amiért másnak tartanak...szerintetek valami baj van velem?
2011. júl. 21. 18:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
3%
Nem is Neked kell szépnek tartanod magad, hanem másoknak! Más mondja Rád, hogy szép vagy, ne Te magadra!
2011. júl. 21. 18:28
 2/28 anonim ***** válasza:
90%
Mert rossz a társaságod:D Én is így vagyok, csak sminkelek és minden szart azért nem hallgatok meg. Zenés lélek vagy, ha gondolod MSNezhetnénk:D
2011. júl. 21. 18:29
 3/28 A kérdező kommentje:
az 1.-nek-van,hogy jól nézek ki és akkor minden lány azt mondja,hogy szép vagyok,és akkor én is szépnek tartom magam,de néhány bunkó fiu meg az ellenkezőjét,ezért nincs önbizalmam.
2011. júl. 21. 18:37
 4/28 A kérdező kommentje:
a 2.-nak-nincs MSN-em
2011. júl. 21. 18:38
 5/28 anonim ***** válasza:
88%
én is ugyanilyen vagyok, de nem tartom magam furcsának. szerintem nem vagy az. de tényleg pont ugyanolyanok vagyunk, ezt azért durva elolvasni. mintha én írtam volna. :)bár a körmömet csak néha festem ki, mert a tanárok beszólnak rá...
2011. júl. 21. 18:42
 6/28 A kérdező kommentje:
suli idő alatt én sem szoktam festeni,csak nagyon ritkán
2011. júl. 21. 18:45
 7/28 anonim ***** válasza:
szia hát csak egy kicsit de nyugi énis ilyen csodabogár vagyok néha >.< ehh mind1 :D amúgy elsőre ne is hallgass,jó,lehet hogy jobb lenne ha mások is szépnek tartanának de a legfontosabb,hogy TE magad tartsd szépnek magad mivel ez a te életed élvezd,úgy nem élvezheted ha rondának tartod magad >.<
2011. júl. 21. 19:56
 8/28 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem egyáltalán nem vagy furcs, sőt, több, mint 100%-osan átlagos vagy. Azokat csinálod, mint az átlagos 13 éves lányok, beleértve az "azt hiszem magamról, hogy nagyon furcsa/különleges vagyok" részt is.
2011. júl. 21. 23:27
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mintha én írtam volna a kérdést...Nem vagy furcsa.Vagy pedig veled együtt a lányok fele(?) furcsa:D

14L

2011. júl. 22. 14:04
 10/28 PunxGirl válasza:
Nem vagy furcsa!Neked külön személyiséged van és ez nagyon jó mert te különleges vagy!Én se festem magam és én 14 éves vagyok.Igaz hogy már csókolóztam,de fiú még nekem sem kell.Már én is próbáltam könyvet írni de meguntam...nyugi,minden rendben veled:D
2011. júl. 23. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!