Nem furcsa ez hogy én így "tanulok"?
Az hogy órán megtanulod az anyagot, az biztos normális, én is így voltam vele egész általánosban. ;) Valószínűleg megjegyzed az anyagot órán, és automatikusan mondod a jó választ. De a tanár minden kérdésere bemondod a választ, vagy csak ha téged kérdez? Mert az előbbi bizony elég idegesítő lehet, a tanároknak és a többieknek is. Hagyj másokat is érvényesülni, hadd válaszolhassanak ők is. Ha meg csak akkor vagy ilyen, mikor a tanár téged kérdez, az teljesen jó, biztos gyorsan jár akkor az agyad, vagy mmittudomén, de velem is volt már hasonló.
Szóval nyugi, normális vagy, az biztos. Hányadikos vagy? Csak mert ha általánosba jársz, akkor egy erős gimi jó választás lehet, ott sok olyannal találkozol majd, akik (addig) nem tanultak otthon semmit.
Ez normális.:) én is így vagyok, csak kicsit alacsonyabb szinten.:D tök jó dolog, rengeteg szabadidővel.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!