Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem furcsa ez hogy én így...

Nem furcsa ez hogy én így "tanulok"?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre magamon hogy kérdez a tanár végére nem emlékszem és mozog a szám és mindenki le stréberez :S Egy folytába mondom a jó válaszokat az órákon (kiv. fizika) Otthon semmit se szoktam tanulni csak órán figyelek.Normális ez? Olyan érzésem van mintha nem is én mondanám a válaszokat és kicsit zavar.
2010. okt. 24. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Az hogy órán megtanulod az anyagot, az biztos normális, én is így voltam vele egész általánosban. ;) Valószínűleg megjegyzed az anyagot órán, és automatikusan mondod a jó választ. De a tanár minden kérdésere bemondod a választ, vagy csak ha téged kérdez? Mert az előbbi bizony elég idegesítő lehet, a tanároknak és a többieknek is. Hagyj másokat is érvényesülni, hadd válaszolhassanak ők is. Ha meg csak akkor vagy ilyen, mikor a tanár téged kérdez, az teljesen jó, biztos gyorsan jár akkor az agyad, vagy mmittudomén, de velem is volt már hasonló.

Szóval nyugi, normális vagy, az biztos. Hányadikos vagy? Csak mert ha általánosba jársz, akkor egy erős gimi jó választás lehet, ott sok olyannal találkozol majd, akik (addig) nem tanultak otthon semmit.

2010. okt. 24. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Stréééber xĐ
2010. okt. 24. 21:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Anno 8.ban gimis voltam ahol családi okok miatt nem jártam be ezért nem felvételizhettem és így szakmunkásba járok most 10.et :S Am ált ha a tanár feltesz egy kérdést szimplán(ált. nálunk választ nem várnak) Tavaly osztály első voltam csak idegel mert némelyik órán jobb lenne tunyulni x(
2010. okt. 24. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez normális.:) én is így vagyok, csak kicsit alacsonyabb szinten.:D tök jó dolog, rengeteg szabadidővel.:)

16/L

2010. okt. 26. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze az jó dolog ha rögzül az agyadba minél hamarabb nekem is így van. De azért én itthon is át szoktam nézni :))
2010. okt. 26. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
stréber?? :OO először tanulj meg írni...
2010. nov. 12. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!