Mi ez a furcsa érzés? SEGÍTSÉG 13L
A szobám előtt itt szuszog a kutyám, a cicám is mellettem bóbiskol, így nem olyan rossz. De amikor mondjuk a szüleimmel kell lennem teljesen megértetlenként ülök, és hallgatom az elveiket, elvárásaikat, amikkel egyáltalán nem értek egyet. Ugyanez van iskolában is. Eddigi legjobb barátnőm teljesen megváltozott, egyedül vagyok, az iPodom, a rajzfüzetem, meg a ceruza a kezemben. Egész nap bezárkózva voltam és gitároztam, gondolkoztam, érzem, hogy valami nincs rendben, de nem tudom, hogy mi az. Rámtör az az érzés is, amiről a 21 Gunsban énekelnek (Does it take your breath away, and you feel yourself suffocating)Mintha csak a zene meg a rajz lenne már... Más is érez/érzett már így?
13L
A korral jár. Nekem 17 évesen jött. Csak ne kezd el sajnáltatni magad, élvezd ki, hogy tudsz magadba tekinteni, magadba vonulni. Aztán egy idő után kezdj el egy játékot, amit én is elkezdtem. Ülj ki egy padra, figyeld az embereket, szólíts meg párat... minél több viselkedési formát látsz majd, annál jobban megismered saját magad is. -és egyben közelebb kerülsz az emberekhez. Sok szerencsét.
24/N
Persze,van ilyen..hagyjad,hogy ez kibontakozzon és legyél mindenkitől teljesen független.
15/L
Vágyom egy családra,ahol fiatal anyuka van és fiatal apuka,meg legalább egy hugica:) akinek mindiig segíthetek:)^^
15/L.én már írtam egyszer,nem az előző vagyok:P
Ó, ez nekem is így van most, csak én egész nap olvasok, meg rajzolok :D Még a szekrényem falára is alkottam xD Valahogy olyan jó, hogy elkezdek rajzolni egy fejet,e és jön is az ihlet, ha nem akkor meg hagyom a fenébe :D
Amúgy nekem is jöhet a privi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!