Furcsa érzés, nyomás a hüvelyben a 16 héten?
Figyelt kérdés
16 hetesek vagyunk és 3 napja folyton belenyílalt a hasamba és a lábamba. Szedtem vitamin készítmény, de el kezdtem szedni ekkor a Magne B6- ot, napi 3x2- öt. Ez segített is, 2 napig semmi. Tegnap 2x is volt szexuális kapcsolatunk az apukával és ma reggelre elég furcsa nyomást éreztem a hüvelyemben, meg néha fájt is. Ugyan úgy szedem a vitaminokat. Ez vajon mitől lehet? Kihez kell fordulni hétvégén, ha problémám van?2011. febr. 20. 13:37
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nem vagyok szakember,de eü.képzettségem van,és négy gyerkőcöm.
Bízom benne,hogy közben megoldódott a problémád.
Ilyen tüneteket terhesség alatt okozhat az,mikor a méhszáj "lejjebb jön".
Mindenképpen jelezd orvosodnak,sőt hétvégén nyugodtan fel lehet keresni a kórházat ahol szülni fogsz,vagy az orvosi ügyeleten megmondják,pontosan kihez fordulj!
Én kismamáknak azt szoktam mondani,inkább ötször menj feleslegesen orvoshoz,mint,hogy egyszer valami baj legyen!
Amúgy erre pihenést és kímélő életmódot szoktak javasolni,ez vonatkozik a szexuális együttlétekre is.
Szóval,irány a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!