Szerintetek is furcsa vagyok?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,és mindenki furinak tart azért,mert nem vagyok valami szépség(bár néha egyész szépnek tartom maga),nincs önbizalmam,még sosem csókolóztam,nem volt pasim,nem járok magassarkuba,nem festem magam csak a körmömet,ami elég nagy....amugy meg néha az igazi barátaimmal teljesen hülyét csinálok magamból egy egész város előtt(ordibálunk,táncolunk,énekelve megyünk mindenhová),de van hogy könyvet írok,olvasok,szinte minden zenét maghallgatok-ezek a dolgok igy együtt amiért másnak tartanak...szerintetek valami baj van velem?2011. júl. 21. 18:24
22/28 anonim válasza:
Azért, mert 13 évesen nem pasizol még nem vagy lemaradva semmiről! annak majd hamarosan eljön az ideje és talán néha még eleged is lesz az egészből. az, hogy az egész város előtt táncolva és énekelve mentek a barátokkal az meg "fiatalság bolondság" :) kategória, minden normális ember életében vannak ilyen bolond pillanatok, amikre később jó lesz visszaemlékezni. Már csak azért is gondolom, hogy normális vagy, mert mindemellett olvasol, könyvet írogatsz, szóval foglalkozol értelmes dolgokkal is.
23/28 anonim válasza:
Nem tudom, hanyadiknak, de már válaszoltam a kérdésedre (aki a fiú barátokról írt, és szintén 13 éves). Hát, igen, felnőtt korban nekünk könnyebb lesz, de ez az időszak ilyen. Nekem is, és szerintem még sokaknak. És a fiúkról, idézem anyukámat: az értékes fiúknak az értékes lányok kellenek.
Én mondjuk úgy vadász vagyok, és ezért furinak tarthatnának, de én inkább előnyként használom ki. Inkább különleges, és ezt mindenki így gondolja. (amúgy nem lövök, mert imádom az állatokat)
24/28 anonim válasza:
én is ilyen vaok de nem tartanak furinak
25/28 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért mondják, hogy furcsa vagy. Szerintem egy tökjó szines egyéniség vagy, amilyennek minden 13 évesnek kéne lennie...
A pasizást meg úgyis bepótolod egyszer!
30L
26/28 anonim válasza:
Szerencsés vagy. :) Én elrontottam az életem azzal hogy 11 évesen egy ribanc voltam .:( Most már tudom hogy mit kell tennem és nagyon zavar a múlt de próbálok a jelennek élni. :) Ne érdekeljen hogy mit gondolnak rólad mások. :) Szerintem a legtöbb kamasz kány ilyen. :) Én is ilyen vagyok. :) Csak még a körmöm sem festem nem vagyok szép de sokan azért szeretnek mert megmaradok természetesnek. :) Én milliószor csináltam már magamból hülyét amin csak nevetni tudok mint minden máson ha valami nem sikerül abba is van valami vicces. :) Lehet hogy én vagyok a fra de ha így érzem jól magam miért ne csinálhatnám? :)
27/28 anonim válasza:
19 éves lány vagyok, és még mindig így vagyok. Nyugi. Általánosban mindig találnak valamit, amiért cikizhetnek. Gimiben már sokkal jobb lett, mindenki érettebb.
28/28 anonim válasza:
Mivel nem vagy olyan mint mások ezért számukra furcsa vagy. Magad nem tartod furcsának (vagyis igen mert elvették az önbizalmad...) mert neked ez a normális... Olyanokra ne halgass aki ellened beszél.. Engem ( 13 éves vagyok srác.) 10 éves kororm óta az egész suli melegnek tart... Najó azért is mert Gaga fanm vagyok de ez már más téme.. Nekem sem volt barátnőm még soha. De ez talán annak is köszönhető hogy 2 éván át halgattam azokra az idiótákra.. Egy ideig teljesen elment az önbizalmam de utána egyszerűen nem halgattam rájuk elfogadtattam magamat magammal. Én is minden zenét halgatok és én is általában fantasy kisregényket irkálok. Ahogy szokták mondani a hülyeségnek is vannak határai de nekem van útlevelem... :D Nálam is igaz :D Szóval szerintem te egy egszerűen nem a társadalom szennyével elragadodt swzámomra normális lány vagyí :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!