Milyen furcsa "dilijeitek" vannak?
Nekem sok van..pl ha megyek az úton,és jönnek szembe a kocsik,megnézem a rendszámot,és próbálok értelmes szót alkotni belőlük.pl: BKA-> bika, HRG- > harag , JNK -> junk(angolul a drog)
Ti hogy álltok ezzel?:)
Nekem az hogy bármilyen de tényleg bármilyen szót mondanak vagy olvasok néha visszafelé mondom! Én ezt gondolkodás nélkül tudom mikor kimondom a szt már egyből mondom/gondolom visszafelé! Nagyon durva! Mindig ezzel szórakoztatom a családot! De sztem erről le sem tudok szokni!
11/L
háhá.lol.
énis ugyanezt csinem,és nemtok leszokni rola.mindig azt nézem,h milyen régi a multkori aac volt (edig legrégebbi mait láttam) és nemtok leszokni rola xD
13L
Én is pont ugyanazt szoktam csinálni amit te!:)
Nem lehet hogy te én vagy(ok)?
Helyes,akkor nem csak én vagyok ilyen dilis.
Utolsó válaszoló: ez nekem szólt?:)
énis csinok ijent, csak én konkrét értelmes szavakat keresek, volt már GOD,GTA,KID,IAM
ijenek
amm másijen..........
minden jócsajt gondolatban levetkőztetek x'D
utolsó vagyok, még volt régebebn sok hülyeségem dee, hagyjuk:D
15/f
Ilyet én is szoktam csinálni amit te is :D meg próbálok nem rálépni a repedésekre :D
14/l
A könyveket mondig úgy rakom le hogy a hátlapjuk legyen felfele :D
meg a számítógépes székemet (gurulós,forgós) mindig az asztal felé fordítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!