Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen furcsa "dilijeitek"...

Milyen furcsa "dilijeitek" vannak?

Figyelt kérdés

Nekem sok van..pl ha megyek az úton,és jönnek szembe a kocsik,megnézem a rendszámot,és próbálok értelmes szót alkotni belőlük.pl: BKA-> bika, HRG- > harag , JNK -> junk(angolul a drog)

Ti hogy álltok ezzel?:)

2010. aug. 7. 18:44
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
76%

Nekem az hogy bármilyen de tényleg bármilyen szót mondanak vagy olvasok néha visszafelé mondom! Én ezt gondolkodás nélkül tudom mikor kimondom a szt már egyből mondom/gondolom visszafelé! Nagyon durva! Mindig ezzel szórakoztatom a családot! De sztem erről le sem tudok szokni!

11/L

2010. aug. 7. 18:50
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

háhá.lol.

énis ugyanezt csinem,és nemtok leszokni rola.mindig azt nézem,h milyen régi a multkori aac volt (edig legrégebbi mait láttam) és nemtok leszokni rola xD

13L

2010. aug. 7. 19:10
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont ugyanazt szoktam csinálni amit te!:)

Nem lehet hogy te én vagy(ok)?

2010. aug. 7. 20:13
 4/32 A kérdező kommentje:

Helyes,akkor nem csak én vagyok ilyen dilis.

Utolsó válaszoló: ez nekem szólt?:)

2010. aug. 7. 20:17
 5/32 anonim ***** válasza:
82%

énis csinok ijent, csak én konkrét értelmes szavakat keresek, volt már GOD,GTA,KID,IAM

ijenek

amm másijen..........

minden jócsajt gondolatban levetkőztetek x'D

2010. aug. 7. 21:03
 6/32 anonim válasza:
100%
fu hát énnekem kissé régebben volt ilyen, talán 1 éve, hogy sok szót amit hallottam vagy olvastam, vagy csak mondtam valamiért megszámooltam hány betű, de ne mhangosan csak így magamban, és ujjakon, és nem tudtam leszokni, és azóta ha mondanak egy szót, nagyon gyorsan megmondom mennyi betüből áll.mondjuk egy 10 betűs szót egy szempillantás alatt lazán, én se tudom hogy csinálom:D
2010. aug. 7. 21:10
 7/32 anonim válasza:
100%

utolsó vagyok, még volt régebebn sok hülyeségem dee, hagyjuk:D

15/f

2010. aug. 7. 21:11
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szoktam csinálni, hogy ha beszél hozzám valaki, vagy ha gondolkodok, hogy mindig a levegőbe vagy a combomra leírom az ujjammal azt amit épp hallottam, vagy amire épp gondoltam. Sokszor észre sem veszem.
2010. aug. 7. 21:21
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet én is szoktam csinálni amit te is :D meg próbálok nem rálépni a repedésekre :D

14/l

2010. aug. 7. 21:55
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

A könyveket mondig úgy rakom le hogy a hátlapjuk legyen felfele :D

meg a számítógépes székemet (gurulós,forgós) mindig az asztal felé fordítom.

2010. aug. 7. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!