Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen furcsa "dilijeitek"...

Milyen furcsa "dilijeitek" vannak?

Figyelt kérdés

Nekem sok van..pl ha megyek az úton,és jönnek szembe a kocsik,megnézem a rendszámot,és próbálok értelmes szót alkotni belőlük.pl: BKA-> bika, HRG- > harag , JNK -> junk(angolul a drog)

Ti hogy álltok ezzel?:)

2010. aug. 7. 18:44
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Nekem az van hogy ha valamilyen könyvet olvasok, akkor utána, amikor épp nem olvasom a könyvet, mindig kitalálom hogy épp az egyik szereplő azt mondta, a másik meg ezt, és pont úgy mondom mintha épp olvasnám:

Ekkor Elizabethet a telefoncsörgés szakította félbe. Máris lázasan keresni kezdett a zsinór nélküli telefon után. Először a nappaliban nézte, de ott nem taláta, majd a hálószobában, és a konyhában is kereste, de végül a fürdőszobában egy rakás szennyes alatt találta meg.

Naigen... és kb észre se vestem, hogy egy komplett könyvet írok :D

13/L

2010. szept. 18. 19:11
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

A fejemben marad egy dallam, ah unatkozok,próbálom leakkordozni, de ha nem tudom kitalálni mi passzolna oda, kész dinamit vagyok, muszáj meghallgatnom a dalt és kitalálni, különben hülyét kapok:D

Meg ha valaki valamilyen hülye fejet vág, azonnal megcsinálom a karikatúráját egy egyszerű, unisex vonalrajzzal:)

A "burgonya" szót itthon/baráti körben egy olyan hanglejtésben tudom mondani, hogy mindenki röhögőgörcsöt kap xD

Ha zenét hallgatok, elképzelem, hogy én éneklem, vagy ha férfi énekli esetleg együttes, akkor azt, hogy én vagyok a billentyűsük/gitárosuk és hatalmas rocksztár vagyok, aki megnyert egy pert Lady Gaga ellen, minden tinisztár rajongója átpártolt hozzá, könyvei vannak, reklámarc, és még a törikönyvben is megemlítik:DD Ez a legnagyobb hülyeségem, szerintem

13L

2011. jún. 18. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!