Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen furcsa "dilijeitek"...

Milyen furcsa "dilijeitek" vannak?

Figyelt kérdés

Nekem sok van..pl ha megyek az úton,és jönnek szembe a kocsik,megnézem a rendszámot,és próbálok értelmes szót alkotni belőlük.pl: BKA-> bika, HRG- > harag , JNK -> junk(angolul a drog)

Ti hogy álltok ezzel?:)

2010. aug. 7. 18:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
87%

Én is nézem az autók rendszámait..találkoztam olyannal,hogy FAL,KEX,HAD..és mindig próbálok rendszámokat megjegyezni.

Aztán van olyan,hogy valamit írok,és elrontok a mondatba egy szót,és akkor képes vagyok újraírni az egész mondatot.Az alaphangulatjelek szinte minden msn-es üzenetembe megtalálhatók.A kedvenc weboldalaimat mindig sorba nézem..először mindig a Freemail-lal kezdek,aztán Iwiw,aztán Gyakorikérdések,aztán Hotdog..stb.

Ha haragszok valakire,akkor mindig összeszorítom a kezeimet,mintha az illető nyakát fognám.Mikor anyámmal hülyülünk,akkor vannak ilyen harcikiáltásaim..xD

Szóval hát hogyismondjam*-*vannak fura hülyeségeim:D

2010. aug. 7. 22:36
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig a rendszámokból próbálok szavkat alkotni, ne mtudom miért de eddig az az egy megmaradt bennem hogy KZN->kazán :D
2010. aug. 8. 00:05
 13/32 anonim ***** válasza:
énis mindig a rendszámokat nézem! :D
2010. aug. 8. 09:31
 14/32 anonim ***** válasza:
utolsó : 14/L vagyok
2010. aug. 8. 09:31
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálom kitalálni az emberekről, hogy hova készülnek, honnan jöttek, mire gondolhatnak. Komplett történeteket tudnék mesélni róluk.

Ha álmodom, sokszor kimondom - mármint igazából is -, hogy mit látok magam előtt, mi történik, így könnyebben megjegyzem az álmaimat.

Ha zenét hallgatok, és énekelek közben, akkor megpróbálom minél jobban leutánozni az énekes hangját :) Ezt szeretem visszahallani, a "saját" hangomat viszont rühellem.

2010. aug. 8. 10:01
 16/32 anonim ***** válasza:
21:21 én is ezt szoktam,csak a cipőben a lábujjammal próbálom a betűket írni.
2010. aug. 8. 10:54
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

1.Én,ha nézek egy filmet,akkor utána,ha tetszett több napig beleképzelem magam és ki is találok hozzá történeteket.

2.Néha,ha hallok egy szót akkor szavakat keresek benne.

PL.:magazin-ma,mag,maga,magazin

2010. aug. 8. 10:57
 18/32 anonim ***** válasza:
Előző vagyok 13/L
2010. aug. 8. 10:58
 19/32 anonim ***** válasza:
Hát én csak a járda közepén szeretek menni, ott nem történhet semmi -mondom én-. Akk ha kutya jön mellettem megállok nem nézek rá. Aki közel jön hozzám és rámnéz annak köszönök... Hát kb. ennyi... xĐ
2010. aug. 8. 12:43
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg állandóan ropogtatom az ujjaimat, még a lábujjamat is. :S:S Bár ez egy kicit idegesítő mert majd 30 éves koromra remegni fogok...
2010. aug. 8. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!