Milyen furcsa "dilijeitek" vannak?
Nekem sok van..pl ha megyek az úton,és jönnek szembe a kocsik,megnézem a rendszámot,és próbálok értelmes szót alkotni belőlük.pl: BKA-> bika, HRG- > harag , JNK -> junk(angolul a drog)
Ti hogy álltok ezzel?:)
Én is nézem az autók rendszámait..találkoztam olyannal,hogy FAL,KEX,HAD..és mindig próbálok rendszámokat megjegyezni.
Aztán van olyan,hogy valamit írok,és elrontok a mondatba egy szót,és akkor képes vagyok újraírni az egész mondatot.Az alaphangulatjelek szinte minden msn-es üzenetembe megtalálhatók.A kedvenc weboldalaimat mindig sorba nézem..először mindig a Freemail-lal kezdek,aztán Iwiw,aztán Gyakorikérdések,aztán Hotdog..stb.
Ha haragszok valakire,akkor mindig összeszorítom a kezeimet,mintha az illető nyakát fognám.Mikor anyámmal hülyülünk,akkor vannak ilyen harcikiáltásaim..xD
Szóval hát hogyismondjam*-*vannak fura hülyeségeim:D
Megpróbálom kitalálni az emberekről, hogy hova készülnek, honnan jöttek, mire gondolhatnak. Komplett történeteket tudnék mesélni róluk.
Ha álmodom, sokszor kimondom - mármint igazából is -, hogy mit látok magam előtt, mi történik, így könnyebben megjegyzem az álmaimat.
Ha zenét hallgatok, és énekelek közben, akkor megpróbálom minél jobban leutánozni az énekes hangját :) Ezt szeretem visszahallani, a "saját" hangomat viszont rühellem.
1.Én,ha nézek egy filmet,akkor utána,ha tetszett több napig beleképzelem magam és ki is találok hozzá történeteket.
2.Néha,ha hallok egy szót akkor szavakat keresek benne.
PL.:magazin-ma,mag,maga,magazin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!