Milyen furcsa "dilijeitek" vannak?
Nekem sok van..pl ha megyek az úton,és jönnek szembe a kocsik,megnézem a rendszámot,és próbálok értelmes szót alkotni belőlük.pl: BKA-> bika, HRG- > harag , JNK -> junk(angolul a drog)
Ti hogy álltok ezzel?:)
nekem a barbie mániámxD sokáig barbiztam, és valahogy bnnem maradtxD már nem játszom velük, de ha valami nagyobb bevásárló központba megyek megnézem a baba részleget, hogy megnézzem mi az új trend xD
tudom, cikixd
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:21
Én is azt csinálom,hogy a jobb oldali mutatóujjammal leírok egy szót és mindegy, hogy rövid a szó vagy hosszú.Bármikor, bárhol leírom. :S
Meg én is ropogtatom az lábujjam és az ujjaim, sőt még a csuklóm is ritkán.Meg rendszámokat jegyzek meg, így sok ismerőst hamar felismerek.
Ha valakinek kolcsonadom egy stabilo tollamat, akkor mikor visszaadjak mindig megigazitom a kupakjat, mert sosem jol rakjak ra vissza (a kupak nyilacskas oldalanak kell a stabilo szovegnel lennie, pontosan) es mikor en teszem ra vissza, akkor is igy..
Nem tudok csak ugy elaludni, mindig szituaciokat kepzelek el(barmilyen, megtortent, kitalalt, vagyakozas, film, konyv, akarmi.. de ez lehet egy velem kapcsolatos dologtol kezdve a ruhavasarlason at egy idealis jarmu elkepzeleseig barmi) es igy alszom el. Egyebkent ezt barmikor megcsinalom, sosem fut "uresjaraton" az agyam, mindig gondolkozom valamin, amint van par szabad masodpercem.
Ha van valami egy etelben, amit nem szeretek, akkor kepes vagyok kiturni minden darabjat az etelbol, pl a bablevesbol a babot, a lecsobol a paprikat, a rizibizibol a zoldborsot.
Mindig megszagolom az etelt, mielott megkostolnam, akkor is, ha en foztem.. Ez tarsasagban rettento kellemetlen, mert en ezt eszre sem veszem, viszont ez sokak szamara serto, pedig en tenyleg nem azert szagolom meg, mert azt feltetelezem rola, hogy romlott, vagy barmi..
Most hirtelen ennyi jut eszembe..:D De tuti van meg, csak nekem fel sem tunnek:D
Sok van:)
A kedvencem, az utakon mindig csukott szemmel megyek át hogy csak a kórházban vegyem észre hogy elütöttek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!