Szerintetek nem furcsa?
Osztálytársam azért kapott egy hét büntetést, mert ( a szokásos ötös helyett ) négyest vitt haza.
Elmeséltem Anyukámnak, és eléggé meglepődött. Mert nálunk nincs ilyen...ha rendesen tanulok az adott órára, és úgy kapok 4-est, vagy 3-ast, akkor sose szíd le. De ha nem tanulnék ( ilyen még nem volt ), akkor lehet hogy adna.
Mi a véleményetek erről? ( mármint az oszt.társam szüleiről)
de az .furcsa.sajnos nem lehet mit tenni ellene.nincs beleszólása se neked se anyukádnak.:/
viszont én ezért nem tanulok annyira jól[nem is nagyon tudnék,de ha nagyon megerőltetem magamat akkor kitűnő is lehetnék]mert akkor mindenkinek elvárásai lennének.
Fene tudja, az én általános iskolás osztálytársamat anno az anyja minden alkalommal elverte, ha 5-nél rosszabbat vitt haza. Ha dolgozat volt, mindig tiszta ideg volt. (Néha előfordult, hogy a tanár - bár nem mondta - de ezért adott neki egy kis segítséget az 5-höz, ha határon volt; nyílt titok volt a dolog. Most a srác húgát "nevelik" hasonló szellemben épp... Az illetékes hatóságok tudják, de tesznek rá. Szóval, maradjunk annyiban, hogy rosszabbul is járhatott volna az osztálytársad, de nem irigylem. Nem tudom, én az ilyen embereket nem nevezném "szülő"-nek. Maximum szigorúan biológiai értelemben...
f/21
Nem százas az a nő.Én kitűnő vagyok,de anyu mindig úgy indít el,hogy nem baj,ha nem lesz ötös,csak 3-asnál rosszabb ne legyen.Amikor 1-est hoztam haza, akkor sem büntetett meg,csak kiabált.
13/L
Köszönöm a válaszaitokat!
Tudom, hogy sem nekem, sem Anyukámnak nincs ehhez közünk, de én nagyon furcsának tartom.
Szerintem is furcsa :D
De nekem 2 osztálytársamat is megverték, mikor alsósok voltunk, ha 5ösnél rosszabb jegyet vittek a haza. Sírtak is mindig, ha 4est kaptak :O
Az egyik azóta nem valami jó tanuló, a másikat meg mostmár nem verik, de megbüntetik a 3ért 4ért....
Én is minden tantárgyból 5ös vagyok, de anyukámék sosem haragudtak, ha becsúszott 1-1 rossz jegy. Sőt, volt egyszer, hogy 1est kaptam, nem haragudtak érte! :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!