Szerintetek is furcsa vagyok?
nem vagy furcsa. az hogy nem pasizol 13 évesen nem baj. az lenne baj, ha pasiznál. önbizalmat meg úgy szerezhetnél, ha valamit ami érdekel elkezdenéd tanulni pl: gitározás, zenélés, tánc, valamilyen tudományág tanulgatása, vagy bármi ami érdekel. nekem is adott sok önbizalmat.
mellesleg a könyved engem érdekelne,ha szabad olvasni:)) valahogy megjött a kedvem hogy elolvassam.
nem vagy furi.amúgy meg én is úgy érzem mintha én írtam volna le a sajaát tulajdonságaimat.és az lepett meg igazán h írsz egy könyvet xD ez azért lepett meg mert én is írok. :P s majd rám irhatnál privibe h osszuk meg egymással a ˝könyvünk˝ téémáját xD
13/L
Én is ugyanilyen vagyok kb, bár én barátnőimmel a táncot és az éneklést otthon csinálom. 13 évesen (én is ennyi vagyok) még nem kell festened magad, pasizni is ráérsz még, és a csókolózás... változó. Még én sem csináltam,pasim se volt még, de én azzal az elvvel élek, hogy majd ha jön valaki, aki igazán... jó nekem, majd akkor lesz pasim. Ne csak azért akarj, mert mindenki másnak van. Én is írok könyvet és olvasok, viszont az osztálybeli fiúknak kb. én vagyok a legjobb haverja, mert én nem "fiúkként", hanem barátként nézek rájuk. Majd ha valaki tetszik, akkor majd azzal kicsit máshogy fogok viselkedni, de figyelj, 13 évesen még inkább a barátaid legyenek a fontosak. A pasikkal még ráérünk, és hidd el, ha megtalálod azt, aki kell neked, az szépnek fog tartani. Rám sem mondja szinte senki ,hogy szép vagyok, az osztályban felállítottak egy szépségsorrendet, aminek én kb. legutolsó helyére kerültem, és rosszul esett nagyon, viszont mások meg mondták már rólam, hogy nagyon szép vagyok. Fiúk is. Úgyhogy ennyi!
Sok sikert és kitartást!
Minden ember más és ezért különleges.
Mindenkinek vannak jó tulajdonságai (próbáljuk meglátni a másikban is ezeket!!!) és vannak rosszak (vagy lehet, hogy csak rossz pillanatai).
Különlegesnek érzed magad, de ugyanakkor úgy érzed, hogy nincs önbizalmad?
Visszahúzódónak érzed magad , de ugyanakkor kiabálsz, táncolsz az utcán?
13 éves vagy, meg kell ismerned önmagadat és meg kell tanulnod elfogadnia társadalmi normákat!
13 évesen nem voltam valami szépség (bár néha egész szépnek tartottam magam), nem volt önbizalmam, még sosem csókolóztam, nem volt pasim, nem jártam magassarkúban, nem festettem magam, még a körmeimet sem, elég kicsik voltak. Még az igazi barátaimmal sem tudtam hülyét csinálni magamból a város előtt, mert nem nagyon voltak akkoriban barátaim. Volt, hogy könyvet írtam, olvastam, szinte minden zenét meghallgattam.
Most 21 éves vagyok. Továbbra sem festem magam, továbbra sem hordok magassarkút. Nem iszom, nem járok bulikba, jobban szeretek beülni valahova beszélgetni. Nem követem a legújabb híreket a modellvilágból, nem járok kéthetente fodrászhoz, és továbbra sem vagyok egy szépségkirálynő. Nincsenek szaftos sztorijaim arról, hogy pasival feküdtem le, vagy hánnyal smároltam részegen a diszkóban.
Vannak nagyon jó barátaim, 2 éve stabil kapcsolatban élek, boldog vagyok. Egyetemre járok és szeretem, van mellette munkám, és azt is szeretem, mert azt csinálhatom, ami érdekel (és amiért sokan furának tartottak 13 évesen).
Én nem változtatnék magamon, ha újrakezdhetném. Te se tedd! A te életed, éld úgy, ahogy akarod, ne mások véleménye befolyásoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!