Lenne egy nagyon furcsa kérdésem, tudnátok segíteni?
3 éve elkezdtem lovagolni járni.Azóta minden héten legalább kétszer elmegyek,3 év alatt talán két alkalmat hagytam ki.Nagyon megkedveltem az oktatómat,talán ennyire még sohasem bíztam senkiben,mint benne.Jó a viszonyunk is,csak az a baj,hogy személyes dolgokról nem nagyon szoktunk beszélgetni,ami az én hibám,mert kicsit visszahúzódó vagyok.Ő tudom,hogy szívesen meghallgatna.
Hogyan tudnék megváltozni,hogy bármiről tudjak beszélni vele?Megbízni teljes mértékben megbízok benne,nem ezzel van a baj.
Ez most így tudom,hogy hülyén hangzik,de nagyon szeretném megölelni,mert nálam valahogy onnantól kezdődik az,hogy megnyílok valaki felé.De csak nem mehetek oda hozzá,hogy "megölelhetlek?"
Ez nekem nagyon fontos lenne,mert sokszor úgy érzem,hogy csak az tudna segíteni a problémáimon,ha neki elmondhatnám.
Elnézést a zavaros írásért,csak már késő van.
15/L, a lovasoktatóm pedig 32 éves (nő)
Nem tudom. Én biztos nem tudnám magam "kényszeríteni" arra,hogy személyes dolgokról beszéljek valakinek. Akiben nagyon megbízom abban megbízom és örülök,hogy elmondhatom neki,de elképzeltem a te helyzetedet is és én is arra gondoltam amit az első írt neked.
Köszönd meg neki az elmúlt éveket és öleld meg:)
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!