Miért vagyok furcsa? :/
Mindenki szerint furcsa vagyok meg különc. Leginkább, ahogy észrevettem meg ahogy mondták ezek miatt tartanak furcsának:
- szeretem a komoly zenét (Mozart, Vivaldi, Beethoven)
- folyton komolyabb témákról próbálok beszélni (pl. arról, hogy a genetika mennyire befolyásolja az embert..., nemi indentitás zavarral küszködő emberekről. stb.)
- sokat olvasok, de hidegen hagynak a mostani könyvek. általában csak Jókai Mórt olvasok és történelmi könyveket
- nagyon érdekel a második világháború, a holokauszt és legtöbbször Hitlert boncolgatom (nem kedvelem, sőt elítélem, de nagyon érdekel)
- egyáltalán nem érdekel a divat
- rock és heavy metal zenét hallgatok, ami szerintük még nem a korombelieknek való.
- sokszor beszélek a halálról
- nem nézek szappanoperákat meg nagyon nem is kapcsolom be a tv-t, csak néhány dokumentum filmet nézek meg, amikről előszeretettel beszélek
- nagyon szeretem a matekot, és óra elején mindig felpörgök, hogy végre matek
- ha elkezd érdekelni egy téma (mondjuk történelmi esemény, személy), akkor több hétig képes vagyok csak arról olvasni, és filmeket keresni vele kapcsolatosan
- nem jönnek be az olyan srácok, mint pl Wiliam Levy...
Nem tudom, hogy miért van ez... Szerintetek is furcsa meg különc vagyok? És kérlek a válaszaitokat indokoljátok.
15/l
Nem különc vagy te, kiskomám, szimplán fellengzős. Valószínűleg intelligensebb vagy a szűk társadalmi csoportod 70-80%-nál, és ezt te is jól tudod, dagad is a melled rendesen, ahogy az általában lenni szokott. Feltételezem ha egy általad alacsonyabbrendűnek ítélt személy társalgást kezdeményez te azonnal érezteted szellemi fölényedet a téma halálra, genetikára, nácikra, akármire való terelésével, csak érezze a másik fél, hogy te egy intelligens kis palánta vagy. Valószínűsítem továbbá, hogy egyáltalán nem zavar, hogy furcsának gondolnak, kifejezetten élvezed ezt a státuszt, mert így különlegesnek érezheted magad. Ha nem így volna, nem internetes fórumokon ontanád ki a lelked és keresnél minél jobb apropót személyiséged boncolgatására, dicsérő szavakra szomjazva. De javíts ki, ha tévedek. (Szíved szerint igazán kijavítanál, ismét éreztetve szellemi fölényedet, de így, hogy ezt megemlítem, talán eltekintesz tőle.)
Note: Bocsájtsd meg határtalan szarkazmusomat. Vagy ne.
Hány ilyen lánnyal találkoztam már. Ti egy intellektuális zsákutcák vagytok. Semmit se lehet veletek kezdeni. Szövetkabátban, ritkító színekben és sállal a nyakatokban hozzátok rám a frászt. Hirdetek az értelmiséget de alapvető emberi normákkal tisztában se vagytok.
De nyugi 15 éves vagy, lehet kinövöd, vagy nem. Max legalább gazdagodik az álszentek sora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!