Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak nekem furcsa, hogy itt...

Csak nekem furcsa, hogy itt aludt tegnap a lányomnál a barátnője és? Többi lent.

Figyelt kérdés

Este be volt zárva az ajtaja, akartam bemenni hozzá de nem tudtam.

Reggel meg vittem nekik reggelit, akkor láttam, hogy egy ágyban aludtak. Normális ez, vagy csak én reagálom túl?

Egyébként 16 és 17 éves lányok. Más lányok is csinálnak ilyet? Azt tudom, hogy az ölelgetés, puszi megszokott lányoknál.

2012. jún. 9. 14:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Mert hol aludt volna a földön? Szerintem semmi extra nincs ebben, kamaszok, titkolóznak, van ilyen.

Ha esetleg leszbikus, és erre irányul a félelmed, azt is csak tőle tudod megkérdezni.

2012. jún. 9. 14:17
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak neked. Hagyni kellett volna őket, ha kell nekik valami majd szólnak. Nálam is itt aludt a barátnőm 2 napja és ma is itt fog, egy ágyban, zárt ajtónál. Ez nem jelent semmit, csak hogy ketten akarnak beszélgetni, vagy hülyülni, szórakozni. Nem dedósok már, csak kamaszok.
2012. jún. 9. 14:18
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy csinálnak más lányok is ilyet. Én már lassan 30 leszek, de annak idején sok barátnőm aludt nálunk vagy én náluk. Zárt ajtó, közös ágy. Beszélgettünk, tévéztünk, neteztünk, stb. Nem lettem leszbi :) ha valóban ilyen félelmeid lennének. Tök normális amit a lányod csinál!
2012. jún. 9. 14:23
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök normális. MIkor kislány voltam, nálam is aludt a barátnőm, vagy én náluk. Szerintem ne aggódj!
2012. jún. 9. 14:30
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

teljesen normális és reggelit sem kell nekik vinni, benyitni meg pláne nem :) - én is emiatt zártam anno a szobámat, mert anyáék nem tudtak kopogni. Most 30 vagyok egyébként,de még pár éve, mikor itt aludt a legjobb barátnőm, hiába van több szoba, több ágy, a francia ágyamban aludtunk ketten. Éjjelig dumáltunk, ettünk, tévéztünk és aludtunk. most 30 éves anyuka vagyok,de szerintem ha itt aludna és ketten lennénk most is így aludnánk.

Ha pedig mégsem ártatlan dolog,és több van a lányod és barátnője között, azzal sem tudsz mit csinálni.

2012. jún. 9. 14:35
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyetemen a koliban volt olyan, h 3an laktunk csajok 1 szobában, és összetoltuk a 3 ágyat, minden este úgy aludtunk. És semmi meg sem fordult a fejünkben, h közelebb bújjunk egymáshoz. Persze volt, h kézenfogva aludtunk el, de csak barátnői szeretetből :) Sztem ne gondolj rosszra. Ez átlagos dolog.
2012. jún. 9. 14:36
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Én most is egy ágyban alszok a barátnőmmel, ha itt alszik. :D Ha 2 barátnőm is nálunk aludt, akkor hárman aludtunk a franciaágyban. Teljesen normális amúgy! A zárt ajtó meg azért kell, hogy meg legyen az intimszférájuk. Hisz látod, te is benyitogattál volna... :D

25 éves anyuka

2012. jún. 9. 15:55
 8/23 anonim ***** válasza:
75%
Majd akkor aggódj inkább, ha a fiad alszik egy ágyban a haverjával :D Az gáz lenne. Lányoknál nem az.
2012. jún. 9. 19:58
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális, én is sokszor aludtam egy ágyban barátnőmmel, sőt nyáron volt, hogy lett volna több ágy, de mi mégis a franciaágyat választottuk (mondjuk mert az volt a legpuhább :D). Így jobban lehet elalvás előtt beszélgetni. :)

17/L

2012. jún. 9. 21:22
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális! Amikor ennyi idős voltam, és a barátnőméknél aludtam, mi is egy ágyban aludtunk, de nem azért, mert leszbik lennénk, de minek aludjon valaki a földön, ha ott a nagy ágy? Sőt, ha jön hozzám a barátnőm, akkor is egy ágyban alszunk, mert nálunk is franciaágy van :) 23 évesek vagyunk, én férjnél vagyok, barátnőm hosszú kapcsolatban, eljegyzés előtt. Szerintem ne aggódj, teljesen normális :)))
2012. jún. 9. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!