Csak nekem furcsa, hogy itt aludt tegnap a lányomnál a barátnője és? Többi lent.
Figyelt kérdés
Este be volt zárva az ajtaja, akartam bemenni hozzá de nem tudtam.
Reggel meg vittem nekik reggelit, akkor láttam, hogy egy ágyban aludtak. Normális ez, vagy csak én reagálom túl?
Egyébként 16 és 17 éves lányok. Más lányok is csinálnak ilyet? Azt tudom, hogy az ölelgetés, puszi megszokott lányoknál.
2012. jún. 9. 14:15
11/23 anonim válasza:
Még ha több is lenne köztük barátságnál, akkor sem lenne benne semmi rossz, hiszen azzal sem bántanának senkit!
12/23 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. :)
Csak azért kérdem, mert régebben olyan is volt, hogy a barátnője aludt az ő szobájában, lányom meg egy másik szobában. Bár mikor hogy.
2012. jún. 10. 12:44
13/23 anonim válasza:
Mi mindig egy ágyban alszunk a barátnőimmel, ha egymásnál vagyunk, pl tegnap is :)
14/23 anonim válasza:
Persze, mi is ezt csináltuk, teljesen normális, nyugodj meg :D Az ajtó is zárva volt, de csak azért mert mindenféle hülyeséget csináltunk (táncolás, pattik nyomkodása stb :D), és ciki lett volna ha ránk nyitnak.
15/23 anonim válasza:
Nem a kérdésre válasz, de a reggelit nem kell bevinni nekik. Nagy lány ő, el tudja ő is készíteni magának. És szerintem még örülne is, ha nem nyitnál be hozzá, nem szolgálnád ki, mert nagyobb szabadság, ha saját magának elkészít valamit (pl. kaját).
16/23 anonim válasza:
Persze, hogy normális! Nálam is aludt a barátnőm! Semmi extra! :)
18/23 anonim válasza:
Tök normális. Én is egy ágyban alszom a barátnőmmel.
19/23 anonim válasza:
Én is aludtam már egy ágyban a barátnő(i)mmel, pedig undorodom a leszbikusság gondolatától is... :D nincs ebben semmi nagy dolog, lehet, hogy éppen "lelkiztek" és nem akarták, hogy bemenj :D ne gondolj egyből arra, hogy nyalják-falják egymást, ez nem olyan gyakori, csak mondogatják, mert most ez menőnek számít.. :/
20/23 anonim válasza:
Nálunk is aludt, és én is náluk, és egyikünk szülei sem problémáztak (legalábbis tudtunkkal nem)
egy ágyban aludtunk más híján, sőt együtt is fürcsiztünk.
Majd megkérdem anyukámat mit gondolt akkoriban erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!