Férfiak! Mit gondoltok a karrierista nőkről?
szia!
Szerintem először gondolati úton legyél tisztába azzal, hogy mit szeretnél, mert kettősséget érzek benned, egyrészt azt érzem hogy elutasítod/lenézed őket, meg mintha vágynál arra fényre/pénzre ami körülveszi őket.
Régen utáltam a gazdagokat, de miközben az akartam lenni én is, rájöttem h ez nem így fog menni. Aztán karrieristaként félúton a meggazdagodás felé már nem igazán motivál a pénz/karrier ... inkább az ellenkezője.
Nem tudom mit értesz rajta pontosan, ha az igazi cél "a ráta" növelése lenne akkor még egy gondolat: Ha Te a legfinomabb legszebb őszibarack vagy és tetszik mondjuk az alma csillogása, meg hogy az a tudás szimbóluma stb., akkor ha nagyon megerőlteted magad, is csak egy max. átlagos, vagy inkább átlag alatti alma lehetnél.
Kerülöm az ilyen nőtípust messziről!!! Szilárdan állítom!
Volt egy ilyen kapcsolatom karrierista lánnyal. Azzal nem volt semmi bajom, hogy több pénze van a barátnőmnek, színvonalasabb irodai állása és nagyvonalú helyeken fordul meg fontos emberekkel.
De!!! abból elegem lett hogy éjjel - nappal már más témája nem volt a munkáján kívül. Én műszaki területen acélgyártásban dolgozok. Közöm nem volt a dolgaihoz és már meghallgatni is untam, meg a vége felé már a könyökömön jött ki a téma.
Ott telt be a pohár amikor egy mobil hívást kapott este 9-10 fele és épp "akcióztunk" az ágyban, akkor sem hagyták békén.
Kénytelen voltam már ordítani egy hatalmasat arról, hogy kivel szórakozzon este a f...fej főnöke. Ez természetesen áthallatszott a telefonba. Majd ez is egy kiadós veszekedéshez vezetett.
Szóval SOHA TÖBBET!!!! Ebből a nőtípusból elegem lett egy életre. Levontam a tanulságot.
Akinek fontosabb a munka mint a magánélet az meg is érdemli a sorsát!
26 F
egy jó frigid fapina (Y) kommunizmus ereje...
az ilyen nőkkel keményen kell bánni és alázni kell őket ;) kemény férfi kell melléjük akik megmondják mi merre, hogyan és mikor, különben átveszik az irányítást.
Semmit.
Az ő élete, az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!