Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Mit gondoltok a...

Férfiak! Mit gondoltok a karrierista nőkről?

Figyelt kérdés
Van egy nőtípus, olyan aki gazdag és az első helyen nála a karrier áll elég feltűnő módon. Ismerek egy lányt aki gazdag de nekem elég unszimpatikus. Nem az a baj hogy sok a pénze hisz mindenki vágyik erre és jó ha valaki ennyire szerencsés, de szerintem elég gusztustalan hogy ezzel mindig felvág (pl. olyanokat posztol hogy "15 ok amiért nem vagy gazdag" vagy "gondolkodásbeli különbségek gazdag és átlag ember között") szerintem ez elég csúnya dolog. Én csinos lány vagyok van humorom és sokan kedvelnek. Ha gazdag is lennék emelkedne "a ráta" ?

2013. nov. 28. 09:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%
Nem beszélve arról, hogy máskor meg minden nőt, aki esetleg gyereket szeretne nevelni otthon, lehordanak pénzéhes k**vának.
2013. nov. 28. 21:08
 12/19 A kérdező kommentje:
Utolsók, ha figyelmesen végigolvastátok volna amit írtam és előbb gondolkodtatok volna mielőtt a torkomnak ugrotok. Amint mondtam, jó dolog ha egy nő szorgalmas, pedáns és építi a jövőjét. De én még nem találkoztam olyan komoly karrierista csajjal aki ne lett volna rideg és elutasító a felé közeledő emberekkel.
2013. nov. 28. 22:36
 13/19 A kérdező kommentje:
elhiszem hogy van olyan akire nem ez jellemző, de nekem még nem volt hozzá szerencsém.
2013. nov. 28. 22:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát akkor erre nem tudok mit mondani. Te nem találkoztál ilyennel, én sokkal.
2013. nov. 29. 16:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, én csak azzal vagyok elutasító, akin látom, hogy rossz indulatú és hidd el, elég hamar kitudom venni. ;) Nem kedveskedem mindenkivel, de ettől még nem vagyok rideg. :)
2013. nov. 29. 20:38
 16/19 anonim válasza:
45%

szia!

Szerintem először gondolati úton legyél tisztába azzal, hogy mit szeretnél, mert kettősséget érzek benned, egyrészt azt érzem hogy elutasítod/lenézed őket, meg mintha vágynál arra fényre/pénzre ami körülveszi őket.

Régen utáltam a gazdagokat, de miközben az akartam lenni én is, rájöttem h ez nem így fog menni. Aztán karrieristaként félúton a meggazdagodás felé már nem igazán motivál a pénz/karrier ... inkább az ellenkezője.

Nem tudom mit értesz rajta pontosan, ha az igazi cél "a ráta" növelése lenne akkor még egy gondolat: Ha Te a legfinomabb legszebb őszibarack vagy és tetszik mondjuk az alma csillogása, meg hogy az a tudás szimbóluma stb., akkor ha nagyon megerőlteted magad, is csak egy max. átlagos, vagy inkább átlag alatti alma lehetnél.

2013. nov. 30. 10:09
 17/19 anonim ***** válasza:
33%

Kerülöm az ilyen nőtípust messziről!!! Szilárdan állítom!

Volt egy ilyen kapcsolatom karrierista lánnyal. Azzal nem volt semmi bajom, hogy több pénze van a barátnőmnek, színvonalasabb irodai állása és nagyvonalú helyeken fordul meg fontos emberekkel.

De!!! abból elegem lett hogy éjjel - nappal már más témája nem volt a munkáján kívül. Én műszaki területen acélgyártásban dolgozok. Közöm nem volt a dolgaihoz és már meghallgatni is untam, meg a vége felé már a könyökömön jött ki a téma.

Ott telt be a pohár amikor egy mobil hívást kapott este 9-10 fele és épp "akcióztunk" az ágyban, akkor sem hagyták békén.

Kénytelen voltam már ordítani egy hatalmasat arról, hogy kivel szórakozzon este a f...fej főnöke. Ez természetesen áthallatszott a telefonba. Majd ez is egy kiadós veszekedéshez vezetett.

Szóval SOHA TÖBBET!!!! Ebből a nőtípusból elegem lett egy életre. Levontam a tanulságot.

Akinek fontosabb a munka mint a magánélet az meg is érdemli a sorsát!

26 F

2014. jan. 1. 13:47
 18/19 anonim ***** válasza:
1%

egy jó frigid fapina (Y) kommunizmus ereje...

az ilyen nőkkel keményen kell bánni és alázni kell őket ;) kemény férfi kell melléjük akik megmondják mi merre, hogyan és mikor, különben átveszik az irányítást.

2014. jún. 29. 22:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Semmit.

Az ő élete, az ő dolga.

2018. okt. 20. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!