Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogyha valaki...

Miért van az hogyha valaki gazdag lesz rögtön kezdi mutatni hogy mije van fényűzés meg minden?

Figyelt kérdés
Sokan elfelejtik hogy honnan jöttek és pont ugyan olyan emberek mint más de ha pénzhez jutnak játszák a fejüket ezerrel.

2013. nov. 16. 00:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Ezt csak azok az emberek teszik, akiknek nincs egyéb eredményük az életben amire büszkék lehetnének. Ismerek olyat akinek jól megy a sora mégis egyszerű ruhákban jár- mert ő elégedett magával, nem akar bizonyítani másoknak, hogy ő is ér valamit. Szóval összegezve én úgy vettem észre, hogy az önbizalomhiányos emberek próbálják külsőségekkel felhívni magukra a figyelmet. :)
2013. nov. 16. 00:18
 2/13 anonim ***** válasza:

Miért, mit várnál el tőlük? Dugdossák a pénzüket előled, ne vegyenek nagy házat, szép kocsit, elegáns ruhákat? Miért ne, ha megtehetik? Azért van a pénz, hogy mások elől eldugjuk és magunkban örüljünk neki, vagy azért, hogy megvehessük belőle, ami kell? Ha nyernél a lottón, te ugyanúgy -szegényesen- élnél tovább? Nem hiszem. Elkezdenél vásárolni, utazgatni, miért is ne? Eközben eszedbe nem jutna, hogy te most "mutatod" a pénzedet, egyszerűen csak boldogan élnél, örülnél annak amid van, élveznéd a jó életet.

Ne legyél szűklátókörű. A gazdagok nem azért élnek jól, hogy téged bosszantsanak, azért élnek jól, mert megtehetik. A világ nem körülötted forog, az ismerőseid nem úgy kelnek fel reggel, hogy "na mit vegyek ma, ami XY-nak nincs, nem tellik rá neki, ezért biztos jó dühös lesz, ha megveszem"

2013. nov. 16. 02:12
 3/13 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy szegény vagyok,de én nem villognák az biztos egy ház elég lenne meg a mostani autóm is tökéletes,és nem szaladnék azonnal külföldi nyaralásokra sem én normálisan próbálnék meg élni,mert meg tanultam sokszor nincs is szükségünk arra amit megengedhetünk magunknak.
2013. nov. 16. 02:19
 4/13 anonim ***** válasza:

itt megválaszolják neked,főleg a ki honnan jött részét a dolognak-

[link]

2013. nov. 16. 02:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen és pl a sok buta de gazdag roma akkor már meg buktatta ezen elméletet ""nincs meg hozzá a neveltetésed, az iskoláztatásod, a kapcsolatrendszered, a jó modorod, a megjelenésed és az ízlésed"
2013. nov. 16. 11:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ti ezt így fogjátok fel, hogy csak azért veszünk valamit, hogy nektek mutogassuk. Nem, nem ezért veszek minőséges dolgokat, vagy megyek el exkluzív nyaralásra. Azért teszem, mert nekem ez így jó. Ha nyaralni megyek, akkor azért megyek nem mindennapi helyre, mert nem akarok magyarokat magam körül és nyugalmat szeretnék, ennyi.
2013. nov. 16. 12:42
 7/13 A kérdező kommentje:
Akkor egészségedre a gazdagságodhoz de ma már az a híres "minőségi" dolog sem olyan minőségi inkább csak drága hisz fogyasztói társadalomban élünk.
2013. nov. 16. 13:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy milyen kategóriáról van szó. Egy név mögött általában minőség is áll. Konkrétan a Ralph Lauren ingeimet már évek óta nyúzom és meg sem látszik rajtuk, de az egyszerű színe már 1 év után kifakul...
2013. nov. 16. 14:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Hogy hogy ilyen sokáig használsz inget miért nem cserélgeted őket hisz a gazdagság lényege az hogy mindig újat jobbat szebbet venni nem sokáig megtartani mert van zsé
2013. nov. 16. 15:55
 10/13 A kérdező kommentje:
azt hittem ez a Ralph Lauren valami drágább de nem is drága
2013. nov. 16. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!