Miért van az hogyha valaki gazdag lesz rögtön kezdi mutatni hogy mije van fényűzés meg minden?
Figyelt kérdés
Sokan elfelejtik hogy honnan jöttek és pont ugyan olyan emberek mint más de ha pénzhez jutnak játszák a fejüket ezerrel.2013. nov. 16. 00:12
11/13 anonim válasza:
Téves felfogás az, hogy ha valaki gazdag, akkor pazarló is. Talán épp ezért vagyok gazdag, mert csak a számomra szükséges dolgokat veszem meg. A klasszikus ingek között nem sok különbség van. ;)
12/13 A kérdező kommentje:
Akkor én is gazdag vagyok mert nem vagyok pazarló sőt pl a tárgyaim állapotát is szeretem megőrízni a telefonom 5 éves de még mindíg olyan majdnem mintha új lenne.
2013. nov. 18. 16:27
13/13 anonim válasza:
Az ilyen emberek igazából nem gazdagok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!