Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek miért jó a szines...

A nőknek miért jó a szines mintas műköröm?

Figyelt kérdés
Cégnél a nők 80%anak van ilyen csilivili mintas szines karmocskája. Ez miért jó? Miért nem szép a sima natúr ápolt köröm? Mi a szép abban hogy szines a körme?
ma 09:17
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, és ezt nőként mondom.

Talán figyelemfelkeltés miatt.

ma 09:18
 2/65 anonim ***** válasza:
82%
Ha egyszínű és rövid, szerintem az nagyon szép tud lenni. A hegyes, mintás, strasszköves körmöktől én is a falnak megyek, ráadásul fogalmam sincs, hogyan tudnak azokkal élni, tésztát gyúrni, feneket törölni vagy egyáltalán csak bármit csinálni, ami mindennapos tevékenység.
ma 09:19
 3/65 anonim ***** válasza:
50%
Nem fogadják el önmagukat alap természetességükben mert a julcsinak marisnak is van géllakja vagy műkörme akkor neki is kell
ma 09:19
 4/65 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom. Gondolom, nekik ez tetszik. De szerintem nem mindenki ilyen, mint a te munkahelyeden. Pl. én a saját környezetemben kevés ilyen látok. Sokak semmit se csinálnak a körmükkel. Sokaknak szolid, nem mű, és nem feltűnő. Inkább a nagy, feltűnő színes, mintás a ritka.
ma 09:24
 5/65 anonim ***** válasza:
63%
Neked miért jó a mintás póló, miért nem szép a sima egyszínű fehér/fekete? Vagy mondjuk egy szép háttérkép valamiről, amit szeretsz, és nem csak az alap sima. Vagy bármi, ami dekoratív. Szimplán szebbnek találják, és nekik az tetszik.
ma 09:25
 6/65 anonim ***** válasza:
50%
ugye te csak fehérben jársz? Nem? Miért nem?
ma 09:28
 7/65 A kérdező kommentje:
4# ez egy gyár. Hallottam már olyat is hogy a műköröm ma már inkább ilyen retegekben hodit
ma 09:29
 8/65 anonim ***** válasza:
29%
Feltűnőek akarnak lenni. Igaz ez az ízléstelen, feltűnő öltözködésre is.
ma 09:30
 9/65 anonim ***** válasza:
23%
identitászavar - persze nem tudatosul bennük, mert hiszik, hogy ettől lesznek mások (vagy épp önmaguk)
ma 09:31
 10/65 anonim ***** válasza:
71%

Mint mindenből, a műkörömből is létezik ízléstelen. Ahogyan én pl. nem vennék fel giccses, strasszköves ruhát, úgy az ilyen feltűnő, olcsó r*bancos hatást keltő körmöket sem csináltatnék magamnak soha.

Legtöbb esetben nem a gazdag emberek hordanak ilyesmit, nekik annál kifinomultabb az ízlésük. De persze ott is vannak kivételek, mint pl. Jákob Zoli, aki néha úgy öltözködik, mint egy bohóc, bármennyire is jó ember. De kinek mi jön be ...

ma 09:33
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!