Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek miért jó a szines...

A nőknek miért jó a szines mintas műköröm?

Figyelt kérdés
Cégnél a nők 80%anak van ilyen csilivili mintas szines karmocskája. Ez miért jó? Miért nem szép a sima natúr ápolt köröm? Mi a szép abban hogy szines a körme?
ma 09:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
43%

Hogyhogy miért jó? Nyilván mert nekik az tetszik. Nem tudom milyen választ vársz.

Nekem is volt évekig mintás színes műkörmöm, most pár éve csak formázom és japán manikűrözök. Lehet, hogy a jövőben újra lesz majd színes. Mindkettő tetszik, nincs titkos hátsó oka ennek.

ma 11:01
 42/69 anonim ***** válasza:
63%
A kérdés nem a műkörömről szólt, hanem az ízléstelen olcsó dizájnról. Nem tudom, miért kellett egyes válaszolóknak belekeverni alap higiéniai dolgokat. Vannak jó ízléssel megáldott emberek, meg vannak, akik mindig olcsón fognak kinézni.
ma 11:01
 43/69 anonim ***** válasza:
47%
42, mert a kérdező szerint az a normális, ami természetes. A szőr is természetes, nem?
ma 11:07
 44/69 anonim ***** válasza:
63%

Így tetszik nekik. Aki csak azért rakat géllakkot, műkörmöt, mert a saját körme gyenge, töredezik, vagy esetleg nem túl esztétikus a formája, ők általában csak rövid, egyszínű, vagy francia körmöt csinaltatnak. Akinek viszont megtetszik, hogy milyen sokféle szín, díszítés, dizájn van, az a saját ízlése szerint ki fog próbálni mindenfélét. Na hát ezekből van ízléses és kevésbé ízléses, de ez ugyanúgy igaz sminkre, ruházatra, ékszerekre, parfümre, bármire.

Most az persze lehet, hogy ami neked túl harsány, az nekem szakmai szemmel viszont egy szépen kivitelezett, extrásabb díszítés, de ilyeneket sokszor csak bizonyos alkalmakra kérnek, egy fesztiválra, egy ünnepre, nyaralásra, és amúgy egyszerűbbet viselnek általában. Van, aki még jobban szereti a feltűnő körmöket, mert ilyen a stílusa. Nem kell, hogy ez mindenkinek tetszen, de azért az ne legyen már meglepő, hogy az emberek úgy általában kulonfelekepp szeretnek öltözködni, sminkelni, vagy éppen a körmüket viselni.

ma 11:19
 45/69 anonim ***** válasza:
55%

Mert tetszik nekik.

Van millió dolog amire a férfiak panaszkodnak nonstop, jobb dolguk nem lévén, és ezek mind mind azért vannak, mert tetszik a nőknek.

Együgyűbb, kevésbé átgondolt reflexválasz lehet a figyelemfelkeltés, de ugyan milyen figyelmet kapnak ezzel? Általában negatívat, leszólást. Ennek ellenére mégis csinálják amit akarnak, mert ez tetszik nekik.

Ez most olyan, hogy lehet mindenki szürke npc droid önálló stílus nélkül, önálló személyiség nélkül, önálló bármi nélkül, de ettől jobb lesz a világ? Szerintem nem. Szerintem valamennyire, egy kicsit érdekesebb az élet, ha vannak olyan nők akiknek vagy színes, virágos körmeik vannak, vagy színes hajuk, vagy épp orrkarikájuk, vagy egyedi ruhájuk, vagy egyedi érdeklődési körül, még akkor is, ha a olyan kultúrában élünk ami mindenféle negatív tudattársításokat és előítéleteket köt ehhez, meg a másoktól való eltérés minden apró formájához.

Megjegyzem nekem az egyetlen trend ami nem tetszik, az ez a folytonos alaptalan pcsogás és mások (99%ban a nők) lenézése a nagy büdös semmiért. Azt képzelni hogy emberileg különb vagy valakinél, egy apró kis személyes preferencia miatt. Ciki.

ma 11:22
 46/69 anonim ***** válasza:
64%

Nekem mindig halvány rózsaszín és gömbölyűre van csiszolva. Pici csillogót kérek bele. Anno vendéglátoztam és ott megszoktam a szolidabb körmöket. Én magam miatt csináltatom a körmömet. Sokkal jobban bírja, mintha sima lakk lenne és nem kell reszelgetnem. Kiráz a hideg a köröm reszeléstől , ráadásul a körmöm időszakonként széltében is nő nagyon csúnyán, de zselé segít rajta és nem hagyja "elszabadulni".

Volt régen olyan osztálytársam aki azért csináltatta mert durván rágta a körmét.

ma 11:22
 47/69 A kérdező kommentje:

Együgyűbb, kevésbé átgondolt reflexválasz lehet a figyelemfelkeltés, de ugyan milyen figyelmet kapnak ezzel? Általában negatívat, leszólást. Ennek ellenére mégis csinálják amit akarnak, mert ez tetszik nekik

Nálunk egymasnak mutogatja mindenki az új körmét, úgyhogy azért benne van erősen egy figyelemfelkeltő viselkedes

ma 11:28
 48/69 A kérdező kommentje:
46# megnezegettem most pár műkörmöt a neten. Hát azok,amik természetes színűek,kicsi díszítés,nem túl hosszú,azokat végülis egész esztétikusnak találom. Nálunk olyan élénk színű,minden ujján más szín és ilyesmi a divat
ma 11:33
 49/69 anonim ***** válasza:
42%

De miért ahhoz kéne alkalmazkodni másoknak, hogy TE mit tartasz esztétikusnak? :D

ma 11:36
 50/69 anonim ***** válasza:
23%

milyen figyelmet kapnak ezzel? Általában negatívat, leszólást.

Ne haragudj, 10 éve járok körmöshöz, soha, senki nem szólta le, pedig apukám halálát követő időszakon kívül mindig színes volt. Nem mintás, de mindig van rajta szín.

HA nálatok a minden ujján más a szokás, akkor elég alja helyen dolgozhatsz...

ma 11:44
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!