Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek miért jó a szines...

A nőknek miért jó a szines mintas műköröm?

Figyelt kérdés
Cégnél a nők 80%anak van ilyen csilivili mintas szines karmocskája. Ez miért jó? Miért nem szép a sima natúr ápolt köröm? Mi a szép abban hogy szines a körme?
ma 09:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
0%

59 ha csodálkozol biztos megszűnik a jelenség.

60 A köröm az csak egy dolog, és könnyű is kijavítani, biztos rajtad is van sok sok olyan dolog ami meg kedvező.

ma 13:23
 62/69 anonim ***** válasza:
0%

Nem "csodálkozok", hanem nem értem milyen jelenségről beszélsz. Szóval miért ne venné be sokak gyomra?

ma 13:28
 63/69 anonim ***** válasza:
53%

De, csodálkozol. Aki ilyenen csodálkozik az a sok hasonló apróságon is szokott, amiket nem észlel maga körül. Felesleges elmagyarázni.

Csak azért mondom mert régebben néha próbáltam ilyenkor elmondani tényleg, de aki az elején így csodálkozik azzal csak a bajlódás van. Aki meg érti, érti.

ma 13:32
 64/69 anonim ***** válasza:
0%

Akkor nem érted a "csodálkozás" szó jelentését, vagy nem tudom, de én akkor se "csodálkozok", hanem egyszerűen nem értem miről beszélsz. :D

Szóval, miért ne venné be sokak gyomra?

ma 13:35
 65/69 anonim ***** válasza:
41%
Én csak azon csodálkozom hogy ennyi igénytelen ember van. Nem baj ha rohad a szája, nem tud felöltözni normálisan, de a fullos okostelefon és a műköröm az kell. Nem értem mi a jó ebben. Persze ha neki tetszik oké.
ma 13:41
 66/69 anonim ***** válasza:
34%

#65 aki igénytelen, az a műkörmére is az, hiába csináltatja meg. Aznap még szép, amikor elkészül, de utána... A körömkefét nem ismerik, töltésre még véletlenül sem járnak vissza 3-4 hétre, hat hét után esetleg megjelenik több centis lenövéssel, és meg van lepődve, amikor azt mondom neki, hogy most búcsút is vehet a kormeitol, mert már gombás fertőzése van alatta. Az ilyen utána elmegy máshoz, vagy a szomszéd sufni körmössel kókányoltat rá valamit, engem meg elmond minden sz.rnak, mert szerinte miattam lett gombás a körme, és még szemét is vagyok, mert nem építek fertőzött körömre.

Aki igényes magára, az a körmére is igényes, akár jár kormoshoz, akár nem, de ha jár, akkor megfelelő időközönként tölteti, és otthon is ápolja úgy, ahogy kell.

ma 15:12
 67/69 anonim ***** válasza:
73%
66, ez bullshit
ma 15:49
 68/69 anonim ***** válasza:
57%

Azért vagyok lepontozva mert sokaknak fáj az igazság. Én azon az állásponton vagyok hogy először a szájhigiéne, aztán festegesse a körmeit. Sajnos nem egy ilyen nővel találkoztam.

Nem tudom mennyi most egy műkörömépítés, de nem hiszem hogy valami olcsó dolog. Gondolom fodrászati áron mozoghat.

ma 15:51
 69/69 anonim ***** válasza:
100%
Aki feltűnő körmöt visel, azért hordja, mert neki az tetszik. Szerintem is felesleges, én sem tartom szépnek és még csak nem is praktikus, de az akkor is a szíve joga mindenkinek, hogy úgy nézzen ki, ahogy akar. Akinek nem tetszik a másik ember stílusa, az normális esetben legfeljebb elkerüli az illetőt. Ilyen dolgok miatt beszólogatni másoknak, na az tényleg gáz. Gázabb bármilyen körömnél. Írom ezt úgy, hogy nekem mindig rövidre vágott, festetlen, természetes körmöm volt, van és lesz is. Nekem az egyszerűség jön be. Akinek nem tetszik, annak nem kell velem haverkodni, nem veszítek vele semmit.
ma 16:01
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!