Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek miért jó a szines...

A nőknek miért jó a szines mintas műköröm?

Figyelt kérdés
Cégnél a nők 80%anak van ilyen csilivili mintas szines karmocskája. Ez miért jó? Miért nem szép a sima natúr ápolt köröm? Mi a szép abban hogy szines a körme?
ma 09:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
32%
Be vannak csicskulva a műkörmösüknek. Ott megy a társasági élet, menő, őt ajánlgatják az ő köreikben, mint egy státusz szimbólum.
ma 11:46
 52/69 anonim ***** válasza:
20%

Én max annak mutogattam, akiről tudtam hogy érdekli. Szóval nem én "keltettem fel a figyelmét". :D

ma 11:46
 53/69 anonim ***** válasza:
55%
#43 Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy természetes hatású legyen, az pedig lehet természetes és mű is. Csak ne csicsás. A francia manikűr nagyon elegáns, kifinomult, természetes, de mégsem mondanák meg sokan, hogy szalonban készült.
ma 12:07
 54/69 A kérdező kommentje:
53# igen
ma 12:15
 55/69 anonim ***** válasza:
36%

Továbbra se derül ki, hogy miért lenne releváns másoknak, hogy a kérdezőnek mi tetszik és mi nem.

ma 12:24
 56/69 A kérdező kommentje:
55# mert nem is az
ma 12:36
 57/69 Metionin ***** válasza:
66%

Sokaknak nem szép a sima natúr körme akkor sem, ha ápolja. Itt az oldalon is általában nude géllakkos kezeket linkel a sok natúr köröm imádó, a valóban natúr körmök nagy részére meg rámondanák, hogy igénytelen. A nők többségének nincs szép hosszúkás, ovális, erős körme, van viszont kiszélesedő, olyan ami növekedés közben elhajlik, lemezesen törő és társai. A géllakk vagy a műköröm védi is amellett, hogy nem kell állandóan foglalkozni vele. Nekem extra szar körmeim vannak, minimális körömágy, gyenge, ránézek és beszakad tövig, vérzik, fáj. Igen, szedek vitamint, rákentem már minden szart amit kapni lehet de ilyen. Mióta van rajta valami, nem kell félnem a sérüléstől és normálisan néz ki a kezem.

Persze olyan is van, akinek simán csak tetszik. Szíve joga. Géllakkból és műkörömből is ezerféle van, kinek milyen hossz, forma, szín, minta tetszik és válik be. Én minden ilyesmivel úgy vagyok, hogy ízlés dolga, ha nem tetszik, ne csináltass - magadnak. Nekem se tetszik minden fajta frizura, smink, köröm, ruha, tetkó, anyámkínja, akkor nem élek vele és csá. Másnak meg biztos az enyém nem tetszik, na ugyanúgy semmi köze hozzá mint nekem az övéhez.

ma 12:46
 58/69 anonim ***** válasza:
25%

"ha nem tetszik, ne csináltass - magadnak"

Inkább ez szokott a gyenge pont lenni, amit már nem vesz be sokak gyomra, ha valaki nem csináltat. Mert pl neki pont szép ovális körme van, amivel nagyon gond nincsen, és nem kötelező csináltatni. Akinek van az úgyis ott úszik a nagy tömegben, nagyon védeni nem kell mert a többség.

ma 13:14
 59/69 anonim ***** válasza:
52%

Már miért ne venné be sokak gyomra?

ma 13:16
 60/69 Metionin ***** válasza:
48%
#58. Bárcsak olyan körmöm lenne, hogy ne kellene mű :D szerintem azt szimplán irigylik. Csak sok a rosszindulatú ember aki többnek képzeli magát másoknál ilyen alapon, hogy ő csinál-e valamit a testével vagy nem. Holott magánügye és ki nem szarja le.
ma 13:18
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!