Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek miért jó a szines...

A nőknek miért jó a szines mintas műköröm?

Figyelt kérdés
Cégnél a nők 80%anak van ilyen csilivili mintas szines karmocskája. Ez miért jó? Miért nem szép a sima natúr ápolt köröm? Mi a szép abban hogy szines a körme?
ma 09:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
80%
Van, akinek ez tetszik. Nekem nem, el sem tudnék képzelni magamon semmilyen műkörmöt. De akinek igen, hát az ő dolga. Nem árt vele senkinek.
ma 09:35
 12/69 anonim ***** válasza:
57%

Kapaszkodj meg: mert tetszik nekik.

Erre még sosem gondoltál?

ma 09:36
 13/69 anonim ***** válasza:
74%

Én tipikusan az az ember vagyok, aki egyszerűen öltözködik. Farmer+póló, nulla smink, nulla ékszer.

És még én is kifestem néha a körmöm, csak mert tetszik.

ma 09:38
 14/69 anonim ***** válasza:
63%

Ízlésről hallottál már? Valakinek ez tetszik, valakinek meg nem.

Miért növeszt némely férfi szakállat némelyik meg nem? Miért hord némelyik férfi fekete szemüveget némelyik meg kéket?? Feltűnősködni akarnak?? Nem fogadják el magukat?? Kb ugyanez az értelme ezeknek a kérdéseknek..

ma 09:42
 15/69 anonim ***** válasza:
36%

Azért a szakállat hasonlítani a csilli-villi műkörömhöz, kissé sántít...

Akkor állna a hasonlat, ha a szakál szivárványszínű, strasszos, vagy efféle lenne...

ma 09:52
 16/69 anonim ***** válasza:
48%
De amúgy komolyan kérdezem, hogy nektek milyen káros hatással van az életetekre az ha egy nőnek csilli villi körme van?
ma 09:54
 17/69 anonim ***** válasza:
67%
A kérdés nem műkörömről, hanem színes körömről szól...
ma 09:55
 18/69 anonim ***** válasza:
46%
#15 Hetero (családos ember) ismerősöm festette is a szakállát, színesre. De a Nagy Férfias Vikingek még fonták is, meg gyöngyöket fűztek bele. Van olyan akinek tetszik.
ma 09:55
 19/69 anonim ***** válasza:
39%
És más színes műkörme milyen káros hatással van az életedre?
ma 09:56
 20/69 anonim ***** válasza:
56%
Felőlem pl lehet egy férfinek strasszos szivárványos szakálla is, ha neki ez tetszik. Károsítja ez az életemet? Nem. Nekem aztán kva mindegy. Hihetetlen hogy még mindig itt tartanak felnőtt emberek hogy mutogatunk egymásra hogy csillivilli körme van/színes haja/ruhája stb
ma 09:58
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!