Mi van, ha nem tudom feldolgozni, hogy megöregedtem, és egy rakás trauma az életem?

36 szerintem pasi
40 az utolsó mondatod szerintem is így van, az emberek érzik, hogy kivel mit engedhetnek meg maguknak.
Viszont az az ő bizonyítványuk is, ha lekezelik a másikat.
Amúgy kérdező ez tömény önsajnálat, keress egy terapeutát tényleg.

Vigyázz mert minden ilyen “jó” kívánságod visszaszáll rád.
Egyébként pont nem vagy ezzel a kommenteddel különb, mint akik állítólag tönkre tettek téged. Én nem kívántam neked rosszat, de te rögtön, hogyha neked szar legyen nekem is.
Honnan tudod, hogy nekem nem az? Honnan tudod, hogy nem volt részem lelki bántalmazásban? Vagy a másik kommentelőnek. Nem tudod milyen szarokon mentünk át. Nem tudsz semmit. Tarts egy kis önreflexiót, mert egyre jobban az az érzésem, hogy nem a környezeted a hibás, hanem te vagy az, és minden kommenteddel jobban. Tudom, tudom áldozathibáztatás szerinted. De a kommentjeid alapján hibátlan vagy és mindenki más szar, itt is, amikor normális dolgokat írtak neked.
És amit itt összehisztiztél eddig, mert ez önsajnálatos hiszti volt igenis, segítségre van szükséged. Nem anonimokéra, hanem akármennyire fáj szakemberére.

Az hogy te mit látsz ki a sorok közül itt nagyon látszik.
Nem hiteltelenítettem amit írtál. Meg se kérdőjeleztem, hogy megtörtént-e, biztos megtörtént, te ezt így élted meg. Írtam, de ugye azt nem láttad, hogy senkit sem jogosít fel arra, hogy így viselkedjen veled, attól mert még úgy érzi megteheti.
De most te pontosan úgy viselkedsz velem, ahogy veled viselkedtek mások, és amit sérelmezel. És hidd el nem kellemes ezek alapján a stílusod. Ahogy nem tetszik neked az enyém se.
A hisztit pontosan erre értettem, hogy viselkedsz most itt velem és másokkal a kommentekben, mert úgy érzed mindenki támad. De ne rajtam töltsd ki minden dühöd, meg minden kommentelő sértését.
Semmi olyanra nem reagáltál senkinek, hogy mit tettél magadért, azért, hogy jobb legyen neked, csak folyamatosan azt, hogy bántanak. Igen ezt a kérdésből is értettem.
De tudom milyen az igazi bántalmazó kapcsolat, verbálisan, érzelmileg mégse kívánom senkinek, hogy menjen át azon, amin én átmentem. Sőt neked se kívánok semmi rosszat, annak ellenére, hogy te hogy viszonyulsz hozzám, mennyire ellenséges és sértett vagy.
De tényleg kérj segítséget szakembertől, ez a sok elfojtott düh, harag felfog emészteni. De itt be is fejeztem, így is több figyelmet szenteltem ennek, mint kellett volna.
Kívánok neked életbeli és mindenbeli minőségi javulást, és hogy meg tud látni majd, hogy nem minden és mindenki rossz. De ne a gyakorin keresd a megnyugvásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!