Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rasszistává váltam volna?

Rasszistává váltam volna?

Figyelt kérdés

Sose voltam előítéletes, mindenkit elfogadtam, volt egy rövid kapcsolatom egy romával, pár hónapos.

(Sok vita, nem túl szépen lett vége)

Eltelt azóta nagyon sok idő, közel egy év.

És azóta valami rettentően utálom őket, tehát hogy, sokkal előítéletesebb vagyok. De szinte minden rasszal szemben.

Ez kitud alakulni így utólag?

Ez normális?

#kapcsolat #trauma?
nov. 3. 18:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, úgy tűnik.
nov. 3. 19:05
 2/14 anonim ***** válasza:

#1:

Te most be vagy rúgva, vagy be vagy szívva?

nov. 3. 19:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Rossz tapasztalat miatt talán, kialakulni szerintem ki tud bármikor
nov. 3. 19:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Lehet, en a videkiekkel vagyok ugyanigy: feherekkel szemben is, akiknek valahogy olyan videkiesebb az arcuk, azoktol mar tavolsagot tartok, mert emlekeztetnek par videki albaratra es kollegara, akik csunyan megszivattak.
nov. 3. 19:42
 5/14 anonim ***** válasza:
58%
Menj el ciganyokat segítő alapitványnak dolgozni, börtönbe járj beszélőre, és egy két hónap változni fog a felfogásod. Igen, sajnos raaszista lettél és ez a az ilyen mi gatyánk meg fidss hibája.
nov. 3. 21:15
 6/14 Szolovjov ***** válasza:
65%
A rasszizmus szükséges és jó dolog. A fajok tulajdonképpeni immunrendszere. Csak a rasszizmussal biztosítható a fehér faj fennmaradása, másképp eltaposnak minket.
nov. 3. 22:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha valaki bántott, vagy ha félni kell tőle, akkor természetes, hogy félsz. Ha valakik bántottak természetes, hogy félni fogsz a hasonló emberektől. Ez nem előítélet, hanem természetes félelem. Az előítélet az, amikor akkor is félsz, vagy haragszol, amikor nem kéne. Nem más, mint harag. Higgy Istenben, és imádkozz Istenhez, hogy tudj megbocsátani az embereknek. Hogy segítsen, hogy bocsáss meg azoknak, akik bántottak, vagy kárt okoztak neked, imádkozz Istenhez, hogy segítsen, hogy ne haragudj azokra, akik rosszak voltak veled, tudj nekik megbocsátani, ne legyen bosszúvágy a szívedben. Imádkozz Istenhez, hogy adjon neked bölcsességet, boldogságot, egészséget, szeretetet. Imádkozz Istenhez, hogy adjon neked türelmet, és hogy ne kelljen félned azoktól, akik bántottak. Imádkozz Istenhez, hogy ne ítélkezz, hanem legyél jóhiszemű, hiszen Isten segít, de amikor imádkozol, bocsáss meg másoknak. Ha pont azért imádkozol, hogy tudj megbocsátani, az jó, mert rögtön tud abban segíteni, ami lényeges dolog. Bánd meg saját bűneidet is, imádkozz Istenhez, hogy bocsásson meg neked, és hogy segítsen, hogy jó lehess, és keresztény életet tudj élni, békességen, boldogságban, egészségben, szeretetben.
nov. 4. 01:44
 8/14 anonim ***** válasza:
A kormány biztos nem akarja, hogy rasszista legyél. Amikor emberekkel találkozol, előítélet bármikor kialakulhat, főleg olyan tulajdonsággal szemben, ami számodra nem a legjobb, és ami akár több emberre is jellemző. A kereszténység, és Jézus Krisztus szavának követése azért jó, mert aki keresztény, az valószínűleg elfogadóbb lesz veled, és utána te is elfogadóbb tudsz lenni hozzájuk. De ha nem elfogadóak, és te keresztény vagy, és követed Jézus Krisztus szavait, akkor sem fogsz rájuk haragudni, de imádkozol, ha valami baj van.
nov. 4. 01:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Higgy Istenben, imádkozz Istenhez, kövesd Jézus Krisztus szavait, és olvasd az Újszövetséget.
nov. 4. 01:58
 10/14 anonim ***** válasza:
8. hazugsag, 9. kereszteny propaganda.
nov. 4. 02:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!