Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi van, ha nem tudom feldolgoz...

Mi van, ha nem tudom feldolgozni, hogy megöregedtem, és egy rakás trauma az életem?

Figyelt kérdés
Azt hittem, fel tudom dolgozni, de nem.. Az igazságtalanság fájó kínként hatol a csontomig. Nem tartom magam kimondottan jó embernek, de sohasem akartam szándékosan ártani senkinek sem, senkinek sem akartam soha rosszat. E tekintetben tiszta a szívem, Isten látja lelkemet. Itt vagyok öregen, szinte a fél életem elmúlt, és traumák törik darabokra a szívemet. Tehetetlen dühöt érzek egyszerűen, hogy mennyi igazságtalanság, jogtalan bánásmód ért engem. Ez az érzés teljes leblokkol, megbéklyóz engem. Azt hittem, sikerül túllépnem, de nem. Legszívesebben visszacsinálnám az egészet. Egy lelki roncs vagyok, mert azzá tettek. Nekem is állattá kéne válnom, csak így tudnék túlélni-de nem akarok én is olyan lenni. Üvölteni tudnék legszívesebben, hogy bárcsak az egész világ megsüketülne, az engem ért igazságtalanságok, sérelmek miatt.

jan. 28. 03:31
1 2 3 4 5 6
 11/57 Sanyi2025 ***** válasza:
24%

A stílusa alapján tizenéves lehet.

Az öregedést nem kell feldolgozni, az egy természetes dolog. Ha zavar, akkor rosszul gondolkodsz a világról. Gondold újra :)

jan. 28. 08:18
 12/57 anonim ***** válasza:
Most hány éves vagy?
jan. 28. 08:21
 13/57 anonim ***** válasza:
0%

"Egy lelki roncs vagyok, mert azzá tettek"

Mert HAGYTAD, hogy azzá tegyenek!

Nincs olyan ember akit nem ér igazságtalanság, gyász...és mindenki megöregszik.

Ideje lenne elkezdeni dolgozni magadon. Szembe nézni a saját hibáiddal, a következményeivel. Bármi is a problémád csak te tudod megoldani és ehhez soha sem késő.

jan. 28. 08:30
 14/57 anonim ***** válasza:

Atlageletkor 76 év, annak a fele 38, szinte a fele 35

35 evesen meg nem vagy lekesve semmirol

jan. 28. 10:21
 15/57 A kérdező kommentje:
Akik miatt oly hosszú időn kereszül szenvedtem lelkileg, nekik szenvedniük kéne, de remélem elkapnak valami halálos betegséget.. De azzal is beérném, ha rájuk szakadna az ég. A fél életemet elvették tőlem. Ezt sosem bocsátom meg.
jan. 28. 10:41
 16/57 Kólauborkával ***** válasza:
36%
Te vetted el magadtól, ne másra mutogass, 18 éves korod után bármikor odébb állhattál volna, az, hogy nem volt ennyi eszed, az nem más hibája. Állj le az másokramutogatással, mert az nem vezet előrébb.
jan. 28. 10:45
 17/57 A kérdező kommentje:
16# Szégyelld magad.
jan. 28. 10:46
 18/57 Kólauborkával ***** válasza:
28%
Vagy te gondolkozz el? Nem piszkálásból mondom, de amég a múlton rugózol, addig csak rabolod el magadról az éveket, nekem teljesen mindegy te mit gondolsz rólam, de ha így folytatod csak neked lesz szar, engem nem izgat.
jan. 28. 10:53
 19/57 A kérdező kommentje:
16# Te meg állj le az áldozathibáztatással! Undorító dolog. És ez nem ilyen egyszerű, hogy simán lelép valaki. Fogalmad sincs semmiről, nem tudsz te semmit.. És neked is kívánok személyiségzavaros nárcikat az életedbe, hogy megtapasztald azt, milyenek. Mert megérdemled. Ugyanis lekicsinyled a másik problémáit.
jan. 28. 10:54
 20/57 Kólauborkával ***** válasza:
35%
Ha a szüleid voltak azok és velük maradtál, azt te választottad. Mindenki találkozott már ilyen emberekkel, én nem támogatom, hogy az életemben legyenek és nem is engedem őket a szián kívül közelebb magamhoz. Ennyi lekezelni az ilyen embereket.
jan. 28. 10:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!