Mi van, ha nem tudom feldolgozni, hogy megöregedtem, és egy rakás trauma az életem?
Figyelt kérdés
Azt hittem, fel tudom dolgozni, de nem.. Az igazságtalanság fájó kínként hatol a csontomig. Nem tartom magam kimondottan jó embernek, de sohasem akartam szándékosan ártani senkinek sem, senkinek sem akartam soha rosszat. E tekintetben tiszta a szívem, Isten látja lelkemet. Itt vagyok öregen, szinte a fél életem elmúlt, és traumák törik darabokra a szívemet. Tehetetlen dühöt érzek egyszerűen, hogy mennyi igazságtalanság, jogtalan bánásmód ért engem. Ez az érzés teljes leblokkol, megbéklyóz engem. Azt hittem, sikerül túllépnem, de nem. Legszívesebben visszacsinálnám az egészet. Egy lelki roncs vagyok, mert azzá tettek. Nekem is állattá kéne válnom, csak így tudnék túlélni-de nem akarok én is olyan lenni. Üvölteni tudnék legszívesebben, hogy bárcsak az egész világ megsüketülne, az engem ért igazságtalanságok, sérelmek miatt.jan. 28. 03:31
1/57 A kérdező kommentje:
Ki kellett írnom magamból, hátha így enyhül a gyász kicsit.
jan. 28. 03:40
2/57 anonim 

válasza:

Milyen gyász, milyen trauma? Akarsz róla beszélni?
3/57 anonim 

válasza:

Mi az az öreg? Hány éves vagy, vagy hanyadik X?
4/57 anonim 

válasza:

Ha van rá lehetőséged, ezeket a sérelmeket, traumákat nagyon alaposan terapeutával lehetne átbeszélni, ő tudhat segíteni.
5/57 anonim 

válasza:

Bocs Kérdező, de ez egy teljesen üres nyafogás.
Írd le légyszíves, hogy konkrétan mi bajod van.
6/57 anonim 

válasza:

Nincs semmi. Az én életem ettől még ugyanúgy megy tovább.
7/57 anonim 

válasza:

Megkérdezhetem, hogy mit értesz feldolgozás alatt? Milyen eszközeid vannak/voltak rá?
8/57 anonim 

válasza:

Ez valami színdarab? Miért nem írsz valami konkrétat amire lehet válaszolni? Hány éves vagy? Mivel foglalkozol?
9/57 Kólauborkával 

válasza:

Pedig nem tudsz mást. Az élet igazságtalan, ez van. Próbáld meg te kihozni a legtöbbet belőle, ha pedig úgy sem sikerült, akkor nincs szégyenkezni való, ha pedig van, akkor nem tettél meg mindent.
10/57 anonim 

válasza:

Ha szeretnél beszélgetni, írhatsz magánban ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!