Ez valami gyerekkori trauma lehet a karácsonnyal kapcs?
30 éves múltam, de úgy élem meg a karacsonyt, mintha gyerek lennék. Mivel mindig is egy introvertáltabb valaki voltam, sosem voltak nagyon barátaim, párkapcsolataim. Ugyanakkor a karácsonyt úgy élem meg, hogy a maximálisan elégedett legyek.
A gyerekkoraim karácsonyai csodálatosak voltak főként a nagyszüleim miatt. Kis család vagyunk, azóta a nagyszüleim, keresztanyám, nagynéném is meghaltak, szüleim idősösnek, őket meg a bátyámát nem érdekli nagyon a karácsony.
Engem viszont igen, én már novemberben karácsonyi vásárokba járok, sütök, díszítek. Van hogy 3-4x is elmegyek a hangulat miatt ugyanabba a vásárba. Mivel barátaim nincsenek, vagyunk összesen 4-en így elég olcsón megúszom. Ilyenkor viszont kicsit sem spórolok. Számomra mindent is megveszek, ami ahhoz kell h nekem teljes legyen az ünnep.
Ja én ilyenkor szüleimhez neg bátyámhoz is átjárok díszíteni, ha már őket nem nagyon érdekli. Anyám mondjuk eljátssza a mártírt, valójában szenved ettőlbaz egésztől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!