Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a mestersége...

Mi a véleményetek a mesterséges intelligenciáról? Inkább előnyei, vagy hátrányai vannak?

Figyelt kérdés
Fog segíteni az emberiségen, könnyebb lesz tőle az élet, vagy nehezebb?

jan. 26. 14:32
1 2
 1/19 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Már évek óta számtalan helyen használják, még hogyha az átlag ember erről teljesen fogalmatlan. Az utóbbi 2-3 évben haladt csak arra a világ, hogy most már mindenre rá kell húzni, hogy valami A.I mert attól persze jobb! Eddig csak "okos" volt a telefon, a hűtő, meg tudom is én még micsoda, most már az A.I hűtők kora jön.

De ettől még ez egy fokkal bonyolultabb dolog.

jan. 26. 14:35
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
aki megfelelően használja annak az élete más most könnyebb tőle. Aki elzárkózik tőle az marad a sz@ban.
jan. 26. 14:42
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom a mesterséges intelligenciával. Engem a természetes ostobaság rémít meg.
jan. 26. 14:44
 4/19 anonim ***** válasza:
47%

Számomra ijesztő ez az egész. Nyilván vannak jó oldalai, de, ahogy az embert ismerve, tuti, hogy ezt is inkább rosszra fogja használni.

Szerintem inkább káros, semmint jó.

jan. 26. 14:47
 5/19 anonim ***** válasza:

Könnyíti az életét annak, aki úgy használja, hogy az csak 1 gép, 1 szoftver, emberi érzelmek, értelemek nélkül.

Aki viszont majdnem emberként tekint rá annak lehetnek kellemetlen meglepetései.

jan. 26. 14:48
 6/19 anonim ***** válasza:
81%

"Mi a véleményetek a mesterséges intelligenciáról?"

Ez ugyanolyan kérdés, mint ezelött sok évvel a "Mi a véleményetek a gözgépekröl, az autóról, az elektromosságról, a számítógépröl, az okos telefonról?"

Amikor ezek kerültek a köztudatba, arra is ugyanolyan félelemmel reagált az emnerek egy része.

jan. 26. 14:53
 7/19 anonim ***** válasza:
44%
Nekem az a véleményem róla, hogy mi értelme lesz a világnak hogyha egy gép mindent megtud hatékonyabban és gyorsabban csinálni az embereknél, így is vitatott az életünk értelme, de ha egy gép átvesz minden feladatot, akkor nem tudom elképzelni hogy mihez kezd majd az emberiség.
jan. 26. 14:53
 8/19 A kérdező kommentje:
8# Mondjuk kiválthatja az emberi munkát?
jan. 26. 14:54
 9/19 anonim ***** válasza:
59%

7-es: az élet értelme nem az, hogy dolgozz, hanem hogy élj.

Ha nem kell az emberkenk doglozni, hajtani magukat, akkor lesz idejük a hobbikkal foglalkozni, azaz azt csinálni, ami örömet okoz és nem robotolni.

jan. 26. 15:02
 10/19 anonim ***** válasza:
35%

9-es Vélemény≠Univerzális igazság.

Dolgozni ugyanúgy fogsz, csak annyi különbséggel hogy napról napra fogsz élni, valami embertelen megszégyenitő helyen, mert a jó és egyszerű munkádat elveszí majd egy robot.

jan. 26. 15:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!