Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Régen mit csinált a sok...

Régen mit csinált a sok introvertált mikor nem volt internet, online ügyintézés?

Figyelt kérdés
Mindent problémát, konfliktust, ügyet személyesen vagy telefonon kellett megoldani.
jan. 22. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy elintézte,mint mások.Az introvertált nem azt jelenti,hogy képtelen ilyenekre.

Tájékozódj,mielőtt hülye kérdést teszel fel.

jan. 23. 07:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Sokadjára írom le, az introvertált nem egyenló a szociális fóbiással. Introvertált vagyok, ami azt jelenti, hogy jobban érzem magam egyedül, nekem az a feltöltődés, ha van egy nyugis, egyedül töltött napom vagy estém. A társaság, bár jól tudom magam benne érezni, baromira lefáraszt és ki kell pihennem, akkor is, ha szeretem az adott embereket és elvileg kikapcsolódás célú volt a program.

Az ügyintézéseket meglehetősen utálom amúgy, mindig halogatom és csak akkor veszem rá magam, ha már tényleg muszáj, de gond nélkül megy, nem félek emberekhez hozzászólni meg ilyenek. Sőt, kifejezetten jók a kommunikációs készségeim, csak nem szeretem használni őket :D Aki fél ettől, az már inkább fóbiás, nem introvertált.

jan. 23. 07:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Mivel nem ismertek más módot az emberek a dolgok elintezesere, nem is problemaztak rajta, egyszerűen csak elintézték a dolgaikat. De az, hogy valaki nem képes kontaktusba lépni másokkal, az nem intovertáltság.
jan. 23. 08:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért azt, hogy félévente egyszer el kellett menni a bankba, vagy az önkormányzatba/tanácsba, még egy introvertáltnak is ki lehet bírni.
jan. 24. 10:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Hol van online ügyintézés? Elenyésző.

A dolgok javarészében sajnos emberekkel kell érintkezni ma is.

febr. 20. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!