Régen mit csinált a sok introvertált mikor nem volt internet, online ügyintézés?

Ugyanúgy elintézte,mint mások.Az introvertált nem azt jelenti,hogy képtelen ilyenekre.
Tájékozódj,mielőtt hülye kérdést teszel fel.

Sokadjára írom le, az introvertált nem egyenló a szociális fóbiással. Introvertált vagyok, ami azt jelenti, hogy jobban érzem magam egyedül, nekem az a feltöltődés, ha van egy nyugis, egyedül töltött napom vagy estém. A társaság, bár jól tudom magam benne érezni, baromira lefáraszt és ki kell pihennem, akkor is, ha szeretem az adott embereket és elvileg kikapcsolódás célú volt a program.
Az ügyintézéseket meglehetősen utálom amúgy, mindig halogatom és csak akkor veszem rá magam, ha már tényleg muszáj, de gond nélkül megy, nem félek emberekhez hozzászólni meg ilyenek. Sőt, kifejezetten jók a kommunikációs készségeim, csak nem szeretem használni őket :D Aki fél ettől, az már inkább fóbiás, nem introvertált.

Hol van online ügyintézés? Elenyésző.
A dolgok javarészében sajnos emberekkel kell érintkezni ma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!