Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok akik itt introvertált...

Azok akik itt introvertált emberek, miből alakult ki nektek?

Figyelt kérdés

Hány évesek vagytok, próbálok e ellene tenni?

Igazából tudom hogy nehéz mert én is az vagyok.

dec. 6. 20:29
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
így születtem, 35, nem, tökéletes ez így ahogy van.
dec. 6. 20:34
 2/26 anonim ***** válasza:
93%

A 4. X-et taposom. Nem látja rajtam, aki nem ismer nagyon, mert magamra erőltetem, hogy interaktáljak az emberekkel, kihívásként tekintek rá. Fárasztó, mint egy edzés, de éppen ezért leszek tőle erősebb, mentálisan.

Az csak bónusz, hogy ha eléggé fárasztom az embereket, akkor ők menekülnek tőlem, nem nekem kell tőlük.

dec. 6. 20:37
 3/26 1112 ***** válasza:
82%
önvédelmi mehanizmus.Láttam,hogy milyen genyók tudnak lenni az emberek egymással
dec. 6. 20:41
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is így születtem, 35 vagyok. Miért kéne ellene tenni? Ez nem valami betegség.
dec. 6. 20:46
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eleve nem kell az introvertáltságot összekeverni a szociális zavarokkal, problémákkal. Sok ember szerintem nem introvertált, csak nincs meg a megfelelő tanult viselkedésformája a közösségi "működéshez".
dec. 6. 20:57
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen vagyok és kész, ezen nem lehet változtatni. Nem is kell, jó így. Nem próbálok ellene tenni, nem is játszom meg magam (ha mégis, akkor is egyre ritkábban). Jól megvagyok, nem lennék extrovertált.
dec. 6. 20:57
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Így születtem, 24 vagyok és egy időben próbáltam ellene tenni, aminek nem lett túl jó vége.
dec. 6. 20:59
 8/26 anonim ***** válasza:
90%

Én is az vagyok,az extrovertáltsàg egyébként pont a múltkor olvastam,hogy nem jó csak ebben a bolond világban amióta megjelentek a közösségi oldalak meg okostelefonok ez lett a normális és elvárt viselkedèsi forma.

Àllàshirdetèst is láttam így feladva,hogy extrovertált személyiség legyél....

dec. 6. 21:06
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Így születtem én is. 32 éves vagyok. Sajnos nem tudok beszélgetni senkivel, hiába van közös érdeklődési kör, akkor sem megy. Amúgy is sokat bántottak/bántanak a külsőm miatt, megszoktam már, hogy nekem nem szabad senkihez sem szólnom, mert nem kíváncsiak rám.
dec. 6. 21:15
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy személyiség. Mit tegyek ellene? Arról szól, hogy jól működik a jutalmazási rendszerünk, így nincs szükségünk folyamatos ingerekre. Ez egy állapot. Nem értem mit kéne tenni ellene. Nincs hátránya, nincs előnye.
dec. 6. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!