Azok akik itt introvertált emberek, miből alakult ki nektek?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok, próbálok e ellene tenni?
Igazából tudom hogy nehéz mert én is az vagyok.
dec. 6. 20:29
21/26 anonim válasza:
Szerintem egy nőnèl jobban elfogadottabb társadalmilag az introvertàltság mint egy férfinál, pláne ha csinos is,de lehet tévedek
22/26 anonim válasza:
Láttál te már csinos introvertáltat? Én nem.
23/26 anonim válasza:
Világéletemben introvertált voltam, már óvodáskori viselkedésem is egyértelművé tette. Bizonyos velejáróin igyekeztem javítani - pl. gyakoroltam a közönség előtt való beszédet, és már jobban megy, a szemkontaktus tartását idegenekkel. De az alap személyiségemen nem fogok tudni változtatni sohasem.
24/26 anonim válasza:
Én sportolok, de ettől nem lettem extrovertált.
25/26 anonim válasza:
Én mindig is az voltam, az óvodában egyedül játszottam, nem fogadtam a közeledéseket. Ez aztán változott, lettek barátaim, de általános iskolában nagyon sokat bántottak, féltem az idegen gyerekektől, mert majd azok is bántani fognak. Nem ez okozta az introvertáltságot, hanem pont az introvertáltságom miatt pécéztek ki (meg mert jól tanultam, komoly voltam a koromhoz képest és szerettem a tanáraimat, szóval a tipik “stréber” gyerek). Gimiben lett jobb a helyzet, ott már nem volt ciki jó tanulónak lenni, aztán felnőttként nagyon jóban lettem a munkatársaimmal, közülük kerültek ki a felnőttkori barátaim és emberekkel dolgozom, szeretem. De a magánéletben bőven elég a párom társasága és havi 1-2 alkalom a családdal meg egy-egy baráti összejövetel. Én nem vagyok képes minden hétvégén összejárni, program sem kell minden egyes percre, szükségem van az énidőre, amikor párommal vagy akár csak egymagamban főzőcskézek, sütögetek, macskáinkkal játszom, takarítok vagy csak egyszerűen sorozatot bámulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!