Miért akarják a visszahuzódó személyiségeket állandóan megváltoztatni?
Elég visszahuzódó csendes típus vagyok. Igazából velem is el lehet beszélgetni csak meg kell nyílnom és így idő kell hozzá,hogy menjen. Suliban nem nagyon megy mert sok a rosszindulatú ember illetve akikkel jóba lettem így lett köztünk egy konfliktus és így eléggé nehéz most megnyílni másoknak mert akivel jóba voltam az mindenkinek elmondott mindent és így rossznak akar beállítani meg még 1 embert de így többen voltunk jóba de így elváltak az útjaink. És én így nem is látom értelmét ezeknek a sulis baratságoknak mindig csak hátrányom származott belőle. Viszont többször szóvá tették tanárok vagy iskolai segítő,kortársak,hogy visszahúzodó vagyok kéne nyitnom az osztálytársaim felé pl. És ez egyre zavaróbb mert igazából ezzel csak rontanak a helyzeten és igazából én nem is haverkodni járok oda csak tanulni tehát nem értem miért elvárás az,hogy én a többiekkel rihegjek röhögjek,meg balhézak közbe pocozak meg játszam meg magam mindenki előtt miért baj az az embereknek ha én nem állok be a birkák közé és én egy másik úton megyek? Lehet irritáló egy ilyen személyiség aki ennyire csendes mint én de úgy gondolom senkinek semmi köze,hogy milyen vagyok vagy egyáltalán beszélek-e bárkivel is az osztályon belül. Nem véletlen lettem ilyen egyszerűen nincs energiám felesleges konfliktusokra, érdek barátsagokra. Egyedül is elvagyok lehet vágyok barátokra de a korosztályom közül nem hiszem,hogy megtalálom. Kíváncsi vagyok így mások véleményére esetleg ha veled is történt ilyen akkor a tapasztalatodra.
16/L
Mert az ember társaságba való, közösségbe. Ez a nagy individualizmus meg egyedül lét megbetegíti a társadalmat, ezért van ez a rengeteg depressziós, meg klinikai beteg. Évmilliókig kommunákban éltünk, így az egészséges.
Egy dolog, hogy nem találtad még meg a társaságot, akik mellett ki tudsz nyílni, és segítitek egymást. A korosztályodban is biztosan vannak olyanok, akikkel jó barátok lehetnétek, de ha mindenkihez így állsz, hogy ők nem jó arcok, azzal lezárod magad.
Az emberek jó része sose fog mögéd látni vagy megérteni.. ha megis ért nem biztos, hogy jó célra használja vagy nagyobb jelentőséget tulajdonítana hozzá.
Szóval ezért van, hogy a tanáraid meg más csak azt mondja amit lát vagy látni akar. Nem fog segíteni se nem kérdezi meg a miértjét mert ilyen szinten az emberek nem akarnak törődni a másikkal.
Néha csak beszélgess egy jót egy témáról ha van ami érdekel. Vagy csak mosolyogj rá valakire csak légy kedves. Előbb utóbb kicsit nyílni fogsz.
Nem kell mindenkit megkedvelj akivel úgy érzed mások vagyjtok csak próbálj meg esélyt adni annak, hogy ne legyjél teljesen egyedül akár csak egy kis beszélgetés vagy hülyéskedés erejéig. Aztán barátkozz közbe akár neten az érdeklődési köröd szerint. Előbb utób biztos találsz barátokat is.
Hobbi keresés akár önkétes munka
Zavari ha egy csapathoz mindenki aktivan hozzátesz kommunikacioval ötletekkel vagy motivaciokkal meg mindenki kvázi töri mqgát, egy meg csak kivesz az egészből (pl mozizik rajtuk)es visszafele nem nyújt semmit.
Altalában ahhoz hasonlo mikor mindenki lapátolja a havat vagy épiti a házat egy meg csak lesi az egészet meg őt nem érdekli meg minek lapátolni meg lehozó csak. Bomlaszto is.
az elsonek azert javitanek most igy valami a depressziora meg klinikai dolgokra, mert az teljesen hamis amit leirt. Vannak olyanok akik teljesen jol erzik magukat egyedul, hiaba kokorszakig megyunk vissza meg amikor az elso kenyeret sutottek meg.
kettore nagyjabol igen, de mindig kezdemenyezni, nem tudod magad igy feltarni. allandoan gondolom a kerdezo szempontjabol meg amikor en is regen olyan voltam hasonlo koru, nytni akartam aztan mindig egy felszines f*szfejet kellett vagnom es eloadni szinten ugyanolyan minosegu jelenletet, majd ezt ismeteld el 5x es addigra mar valamennyire felszinesen tokeletesen ismeritek egymast, majd idovel jon hogy dumaltok valamirol, aztan melyebbere mentek bele, aztan "en meg tudod annyira .,,," meg ilyenek. Gondolom ez a gondja a kerdezonek, hogy hogyan ismerkedjen anelkul hogy f*szfejet meg korulmenyt teremtsen/teremtsenek es a f*szfej korulmeny helyett legyen inkabb oszinte beszed mint felszines az elso 5 alkalommal, es lehet elakadnak mert kiderul nem is passzolnak meg ghostolas lesz a vege. igy megertem a kerdezot hogy frusztralo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!