Nem volt ennyi ügy. Most a problémák nagy része magából abból van, hogy ennyire minden nyilván tartva, regisztrálva van.
Régebben sokkal tisztább volt az élet ilyen szempontból.
jan. 22. 20:32
2/15 anonim válasza:
Én jobban szeretem amúgy akkor inkább személyesen elintézni. Bár ha van egyszerűbb megoldás és az nem a hívásozas vagy a online videóchat akkor annak még jobban örülök
jan. 22. 20:37
3/15 anonim válasza:
Minden problémát, konfliktust, ügyet személyesen vagy telefonon oldottak meg.
jan. 22. 20:39
4/15 modder151 válasza:
Régen nem voltak introvertáltak. Olyan volt, hogy Jóska/ Pista magánakvaló, de attól a dolgát elvégezte. Most meg az a normális, ha valaki 'defektes'.
Félreértés ne essék, semmi baj, ha valaki nem könnyen barátkozik például. De az, hogy eköré a tulajdonsága köré építse az életét, azért túlzás.
jan. 22. 20:42
5/15 anonim válasza:
Elintéztem amit muszáj volt, ahogy most is. ennyi. Szerencsére már sok minden megoldható úgy is, hogy kerülöm az emberi kontaktokat amennyire lehet.
jan. 22. 20:50
6/15 anonim válasza:
Többet olvasott, kerékpározott, túrázott, tanult.
jan. 22. 20:53
7/15 anonim válasza:
Az introvertált annyit jelent, hogy egyedül töltődik fel és társaságban merül (fárad). Nem azt, hogy szociális fóbiás.
Kérdésedre: Többet olvasott például.
jan. 22. 20:58
8/15 anonim válasza:
Megoldották személyesen, vagy telefonon, alternatíva (pl. online felület) híján.
jan. 22. 23:12
9/15 anonim válasza:
Nem volt gondom elintézni az ügyeket személyesen szociális fóbia ellenére se. Az az igazság, hogy introvertáltként én személy szerint fura mód, de jobban igénylem, hogy személyesen is részt vehessek, mióta mindent meg lehet online csinálni. Azonban mivel az csak idő- és pénzkidobás lenne, ezért nem teszem, de már egyre többet járok közösségbe. Ez nem a fordított pszichológia miatt van, hanem észrevettem, hogy emberektől függetlenül is szenvedek lelkileg a múltam miatt, szóval pár éves terápia után, már nem annyira vagyok szociális fóbiás, inkább csak egy csendesebb emberke lettem, akinek néha nagyobb az arca. :D
jan. 23. 03:37
10/15 anonim válasza:
Gyerek voltam akkor, és anyum ügyintézett nekem mindent. :D
De amúgy az introvertált nem egyenlő a szociális fóbiással, manapság sincs semmi bajom a személyes ügyintézéssel, pedig introvertált vagyok. Telefonálni mondjuk tényleg gyűlölök, de személyes beszélgetéssel semmi bajom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!