Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha az utcán leszólítana téged...

Ha az utcán leszólítana téged egy szegényebb ember, hogy pénzt kér, akkor mennyit adnál neki?

Figyelt kérdés

Ha lenne nálad pénz, és az adott lelkiállpotod diktálna, akkor mennyit adnál oda neki?

0 Ft-ot direkt nem rakok be, csak olyanokat kérdezek most, akik adnának valamennyit.

jan. 17. 00:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%

#25 de a kéregetés pont arról szól, hogy mindenki dob egy kicsit. nem kell, hogy egy adomány nagy legyen.

és a kéregető is az 50est vàlasztanà és nem a semmit.

jan. 17. 18:01
 32/68 anonim ***** válasza:
0%

31. Hát jó, te inkább koldulnál 50 forintokat minthogy 100-asokkal könnyítenék meg a dolgodat?

Mondom hogy magatokból induljatok ki!

jan. 17. 19:13
 33/68 anonim ***** válasza:
100%
#32 én kitenném a poharat és mindenki dobja amije van. Legalább koldulni ne elvárásokkal menjen már neki az ember :D
jan. 17. 20:14
 34/68 anonim ***** válasza:

"Mondom hogy magatokból induljatok ki!"

Ezért dolgozom, nem koldulok.

jan. 17. 20:22
 35/68 anonim ***** válasza:
57%

#34 magyaroszágon minimális szociális rendszer mellett kb bárki juthat oda, aki hibázik párat, vagy csak nem jönnek össze dolgok.

Most az AI feljövetelévél egy csomó ember veszíthet el hirtelen melót majd, ha hitelekből lett lakás véve lehet gond sokaknál. Főleg ha a stressztől esetleg válás is lesz meg alkohol.

jan. 17. 20:40
 36/68 anonim ***** válasza:
35, ha minimum 500 forintokat kell adni a csöviknek, akkor még félrerakni sem tudunk.
jan. 17. 20:58
 37/68 anonim ***** válasza:
#36 én az 50-et írtam, vagy amennyi vant :D Csak azért írtam az előzőt, mert úgy éreztem, hogy azt írod, hogy választás kérdése náluk. De könnyen lehet félreértettem.
jan. 17. 21:50
 38/68 anonim ***** válasza:
0%

Olvastátok? Minimum egy 100-as, a többit meg eldöntöd!

A "magadból indulj ki" pedig azt jelenti hogy ha te lennél az ő helyében, vajon minek örülnél?

Ez nem elvárás, hanem együttérzés, empátia.

jan. 17. 23:24
 39/68 anonim ***** válasza:
69%
#38 és ha egy ötvenesed van, akkor inkább nem adod oda nehogy megbántsd? :D
jan. 18. 00:08
 40/68 anonim ***** válasza:
56%

"A "magadból indulj ki" pedig azt jelenti hogy ha te lennél az ő helyében, vajon minek örülnél?"

Ha az utcán élek, és nincs mit ennem, 20 forintnak is örülök.

jan. 18. 00:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!