Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha az utcán leszólítana téged...

Ha az utcán leszólítana téged egy szegényebb ember, hogy pénzt kér, akkor mennyit adnál neki?

Figyelt kérdés

Ha lenne nálad pénz, és az adott lelkiállpotod diktálna, akkor mennyit adnál oda neki?

0 Ft-ot direkt nem rakok be, csak olyanokat kérdezek most, akik adnának valamennyit.

ma 00:51
A kérdező szavazást indított:
5-10 Ft
10-20 Ft
20-50 Ft
50-100 Ft
100-200 Ft
200-500 Ft
500-1000 Ft
1000-2000 Ft
2000-5000 Ft
5000 Ft felett (Ez szerintem extrém ritka.)
11 szavazat
 1/9 anonim válasza:
79%
Ha lenne adnák èn neki 5000ft felett is csak biztos legyek benne,hogy ne pálinkává váltsa átt
ma 01:18
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
200 körül adnék, de múltkor 600-at adtam! Nem érdekel hogy mire költi, ha nagy szarban van úgyis látom, és szeretek segíteni! BKK jegyet vett belőle!
ma 01:30
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Kaját szociális intézmények is adnak, ha felvetetik magukat. Utcai ellátás is van, ha valaki kint nyomorog.
ma 01:32
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Nullllaaaa
ma 02:56
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem a lelkiállapotomtól függ, hanem az anyagi helyzetemtől. Adnék, ha lenne, de nincs, szóval Uno reverse-ben kérnék tőle.
ma 02:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem kell leszolitani egy hajlektalannak sem ahhoz, hogy adjak nekik egy kis penzt.

Tudom nelkulozni azokat a penzeket pl 1000Ft, 500Ft.

Tamogatom a Budapest Bike Maffiat akik szinten Budapesten raszorulo hajlektalan embereken segitenek etellel, ruhakkal pokrocokkal.

ma 05:07
 7/9 anonim ***** válasza:
64%

A szociális intézményeknek a hajléktalanellátásban van erre kapacitása, igaz a szociális dolgozók, szociális munkások is "vízzel főznek", túl sok támogatást nem kapnak, kalkulálnak, tüzet oltanak (pedig nem tűzoltók), SEMMI fizetésekért, veszélyességi pótlékért vállalják a legkellemetlenebb feladatokat, mert mondjuk ez a hivatásuk. Ettől még magánba lehet segíteni, ha egy kicsi jóérzés is szorult az emberbe. Mi lenne ha te fagyoskodnál ott? Ha neked nem lenne 200 forintod? Csak ennyi!

Ha mást nem, egy jó szó! Én mondani szoktam hogy menjenek be egy kerületi melegedőbe vagy "krízis" szállásra (melegedőből alakul át ősztől-tavaszig), vetessék fel magukat, de krízisben még az se kell! Valaki nem is tudja hogy van ilyen, hogy ilyen intézmények vannak, egyszerűen az utcára kerül és ott nyomorog!

ma 05:22
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem adnék neki semmit.
ma 07:26
 9/9 anonim ***** válasza:
pet palack:) váltsa vissza.
ma 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!