Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől van egy ember folyamatos...

Mitől van egy ember folyamatosan energia szegény àllapotban?

Figyelt kérdés
És ezt nem csak fizikailag értem.
ma 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Talán vitamin és ásványianyag hiány, vérszegénység. Egy kivizsgálás nem ártana.
ma 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Oxigénhiány, kialvatlanság, elégtelen veseműködés, sok mindentől lehet...
ma 19:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Inkàbb lelkileg gondoltam az energia szegény àllapotot.Lefarasztja ha egy kis gyerekre kell,hogy vigyazzon.Néha az is ha beszélni kell neki valakikkel.Fizikai munkàtól,aktivitàstól is kidől.Nem vérszegény.Nem tudom írhatom- e rà,hogy energiavàmpír.Mondta is magàra,hogy nàla ez a standard vagyis alap àllapot,hogy ilyen.Szereti feketére kihúzni a szemét.Néha olyan mint egy àrnyék.
ma 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

A szociális részére rá lehet mondani, hogy introvertált, én is az vagyok és hamar elfáradok társaságban vagy csak ha sokat vagyok emberek között.

De a fizikai része biztos más miatt van, az lehet edzetlenség vagy valamilyen betegség is.

ma 20:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Vashiány de igazából nagyon sok oka lehet
ma 20:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Introvertalt is,depressziós is meg voltak pajzsmirigy,hormonàlis problémài is a huszas évei elején.Orvoshoz nem akar menni.De azt mondja mindig ilyen letort lelkiallapotu volt nala ez alap.
ma 20:06
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem kezelték illetve kezelik a pajzsmirigy betegségét meg a hormonális gondjait akkor még mindig fenn állnak ezek a problémák, így nem csoda ha ilyen. Ha ezen nem akar változtatni az az ő gondja, de hosszú életre ne számítson...
ma 20:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Plusz ha ezeket a betegségeket elhanyagolják idővel csak súlyosbodnak.
ma 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Saját példámból kiindulva lehetséges, hogy életunt, amikor nem érdekli már semmi sem az életében, nem teszi boldoggá semmi sem, és csak egy teher az élet számára.
ma 20:18
 10/11 anonim ***** válasza:
És depressziós.
ma 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!