Miért lett elterjedt a lakhatási zsarolás?
"A hajléktalanszállóra átcuccolás, ahol még el is lopják az értékeit, nem igazán opció ahhoz hogy előre tudjon lépni."
Senki nem mondta, hogy a hajléktalanszálló megoldás bármire. Mindössze annyit állítottam, hogy amikor a lakhatásod zsarolási potenciál veled szemben, akkor még a hajléktalanszálló is lehet kisebbik rossz.
“ Miért lett elterjedt a lakhatási zsarolás?”
Nem lett elterjedt.
“ A lakhatási válság miatt, vagy az emberi nárcisztikum elterjedése miatt?”
Nincs lakhatási válság. Nem létezik olyan fogalom, hogy “nárcisztikum”.
“ Más országban is ennyire "divat", vagy csak nálunk?”
Micsoda?
#31 Megint bebizonyítottad az igazamat, jétszeresen is. Én csak erről pontoztalak le, amiről írsz (veled ellentétben), de annyira egy bites vagy, hogy még azt sem vetted észre, hogy helyesírási hibákat tartalmazott a hozzászólásom, amiket azért raktam ki, hogy legalább valamibe bele tudj kötni. A "vedd be a dilibogyidat" meg majdnem ugyanaz, mintha elküldenél szakemberhez. Javaslom irasd meg legközelebb a válaszodat chatgpt-vel, és azt másold be ide. Lehet hogy az sem ért egyet velem, de legalább megugrana a hozzászólásaid szinvonala felfele. Nem baj. A honvédelembe vitathatatlul jó lennél, mindenféle irónia nélkül.
#Aki meg itt a hajléktalan szállót javasolja, mondván, hogy meg az is jobb, mint a lakhatási zsarolás. Szerinted az utcán élő hajléktalanok miért élnek inkább az utcán, mint sem hogy beköltözzenek egy hajléktalanszállóba?
"helyesírási hibákat tartalmazott a hozzászólásom, amiket azért raktam ki, hogy legalább valamibe bele tudj kötni"
No comment -.-'
Ez a jatszmazas mar mindennek a legalja, amit muvelsz. Mint ahogy a kerdezo os csinalja, amire mar ravilagitott valaki mas ia korabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!