Miért lett elterjedt a lakhatási zsarolás?
"Valaki odaköltözik a párjához....de az odaköltözött nem tud hova menni"
Ennél tovább nem is olvastam a #3-ban írt litániádat, kérdező.
Ahonnan odaköltözött, oda vissza tudna menni. Csak nem akar. Egyébként ha felnőtt és egészséges ember, oldja meg a lakhatását. Aki erre hivatkozva tűr el megalázó bánásmódot, az meg is érdemli!
"Aki erre hivatkozva tűr el megalázó bánásmódot, az meg is érdemli!"
Azért azt ne mondjuk már, hogy megérdemli. Dehogy érdemli meg!
Ugyanakkor azért egyet is értek: ostobaság ilyennek egy négyzetcenti teret is engedni. Csak van az embernek egy barátja, rokona, de még inkább a hajléktalanszálló, mint ezt eltűrni.
Az egészben a legszebb az, hogy félelem nélkül nincs zsarolási potenciál sem, azaz ha kész vagyok bármikor átcuccolni egy hajléktalanszállóra is, akkor valószínűtlenebb, hogy egyáltalán előkerül a téma, hogy odamenjek.
#22"Rajtad kívül? Pl. azok, akik nárcisztikusok és sértésnek érzik, ha nem az ő tévképzeteiken alapuló igazuk érvényesül. És mindig ugyanazokba a buktatókba szaladnak bele. Mondom mik ezek.
• Miután kiírták a válaszukat, kb. 1 perxen belül valahogy fel vannak pontozva 100%-ra, a vitapartner meg lepontozva 0%-ra. Ki hiszi el, hogy hirtelen az adott vitát annyian olvassák, hogy egy percen belűl ilyen eredmények születnek? Hagyjuk már. 😆
• Elkezd az ilyen ellentmondásokba keveredni magával, amit gázlángozással, személyeskedéssel és félre magyarázással "véd ki", netán még a kérdezővel egyet értőket meg is vádolja, hát ök nem is lehetnek más, csak a kérdező. Óvoda.
• Ha már nagyon nem tudja megvédeni a nem létező igazát, sértődötten szalad moderátorért.
• A vele egyet nem értőt beállítja pszichés betegnek.
És ezt mind megtetted.
Közted és köztem ott bukik ki az intelligencia különbség, hogy veled ellentétben én nem záratnálak pszichiátriára, csak azért, mert jás véleményen vagy, mint én. Veled elkentétben, azt sem mondom, hogy semmit nem érsz, de még att sem mondom, hogy csak annyit érsz, mint az adö, anennyit befizetsz. Szerintem katonának tökéletes lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!