Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúként volt, hogy közös...

Fiúként volt, hogy közös meztelenség helyszínén pl. öltöző, zuhanyzó, nudi beszélgetni kezdtél idegen emberrel? Fiatalabbal, vagy idősebbel, és hol volt uszoda, edzőterem?

Figyelt kérdés
beszélgetés, meztelenség

jan. 8. 08:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Vidéki termálfürdőbe járok így téli időszakban,nagyjából ugyanaz a társaság,gyakran beszélgetünk az öltözőben,zuhanyzóban,senkit nem zavar a meztelenség,sőt mintha nem sietnének az emberek felöltözni (én sem)
jan. 9. 05:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam beszélgetést kezdeményezni, és az se zavar, ha velem áll szóba valaki, ha meztelenek vagyunk!
jan. 9. 14:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahová szaunázni szoktam járni, ott a szaunák és a szaunarészlegen lévő merülőmedence és a pezsgőfürdő is nudi.

Több emberrel is beszélgettem már ott.

Egy idősebb úrral és a fiával már kétszer is találkoztam, a srác már kezet is nyújtott nekem a második alkalommal, meg kérdezte voltam-e mostanában, mikor jövök legközelebb, stb...

Aztán volt egy fiatalabb, kb 40-es házaspár, ott a sráccal a közös téma a hobbim volt, amivel neki szorosan összefügg a munkája. Szó volt velük is az egészséges (meztelen) szaunázásról is. Vicces a dologban, hogy utána héten pont vele kellett beszélnem egy szakmai ügyben. Mikor megláttam a profilképét, akkor esett le, hogy ismerjük már egymást.

A harmadik eset a jakuzziban volt, egy kb 40-es srác volt bent a medencében, aztán kérdezte, hogy mióta nudizok, szaunázok, szoktam-e más helyekre járni, aztán jött a párja is, a szaunázás volt a téma. Ajánlotta a gőzbe a bőrápoló krémet, stb. Jófejek voltak.

Akkor volt egy idősebb úr a gőzben, aki kérdezte, hogy mióta járok ide, milyen gyakran szaunázok, jártam-e máshol szaunázni, stb...

Aztán volt ilyen egy-két szóváltásos beszélgetés is. Egy korombeli pár voltak. Szauna után a csaj ment bele a merülőbe, addig a srác várta a lepedővel a kezében, látszott, hogy a csaj kicsit szégyenlősebb. Én megvártam még a csaj kijön a medencéből, hogy ne legyen neki kellemetlen a dolog. Aztán a srác ment be, utána én, és megköszönte, hogy megvártam, amég a barátnője kijön a medencéből.

A merülőben volt egy kissrác, tőle én kérdeztem, hogy milyen volt a szaunaprogram, amiről kijött.

Szóval előfordult többször is, hogy beszélgetésbe elegyedtem másokkal a szaunában, totál meztelenül. Nem zavartatta magát senki sem és én sem. Van, akivel, ahogy említettem is, már megismerjük egymást a szaunában. Igaz, a szauna egy csendes kikapcsolódás, a beszélgetések mindig úgy zajlottak, hogy másokat nem zavartunk vele.

jan. 10. 19:07
 14/16 anonim válasza:
100%

Usziban volt hogy, egy velem egyidős srác mellettem törölközött, elment melletünk egy formás csaj, láttam hogy ő is jól megbámulta, aztán a zuhanyban erről dumáltunk :D

Kondiban meg feszítgetés közben szólított le egy fiatalabb srác, azóta haverok vagyunk

25F

jan. 12. 13:50
 15/16 anonim válasza:
100%
Volt rá példa, hogy dumáltam valakivel ha úgy jött ki. Öltözőben, zuhanyzóban inkább.
jan. 13. 12:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Fallabdázás utáni tusolás után néha megdumáljuk ki hogy játszott . Főleg fiatal srácok járnak
jan. 14. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!