Szoktok-e meztelenkedni mindenki mindenki előtt nyíltan családon belül ,vagy zárkózottabb visszafogott konzervativizmus életet vitel jellemez?
Figyelt kérdés
Vannak aki szégyellősek ki sem lépnek fürdés után sem csak szigorúan felöltözve vagy magára kapva valamit.Annyi szokás ahány ház mondhatni.Mennyire vagytok igazán nyitottak egymás előtt szülő(k) gyermek?nov. 9. 19:38
A kérdező szavazást indított:
Teljesen nyitott életet élünk
Teljesen kezdő(k) vagyunk
szégyenlősek vagyunk
konzervatívak
19 szavazat
2/16 anonim válasza:
Mar megint a meztelenkedős troll a családi kategóriából...
3/16 anonim válasza:
A furdobol siman kijovok meztelenul. 43N
4/16 anonim válasza:
Nem mutogatnám anyámnak meg apamnak magam meg forditva se lennék kivancsi a nemiszerveikre.
5/16 anonim válasza:
Elég beteg. Sose meztelenkedtem amennyire kiskoromig visszaemlékszem. 11 éves koromtól meg főleg nem, amikor már melleim nőttek. Nagyon szégyelltem. Apám folyton 1 szál farokban mászkált🤮🤮🤮🤮fúj. Anyám valamit mindig magàra vett, törölközőt legalább, vagy köpenyt.
A férjemmel itthon szoktunk, nyáron főleg mikor 1000 fok van. Vele teljesen más🥰
8/16 A kérdező kommentje:
Na igen sikerült érzékeny témát érintenem
nov. 10. 13:10
9/16 anonim válasza:
kimondottan nem meztelenkedek de fürdőbe szobámba szoktam úg, lenni és ha benyitnak nem kapkodok magamra valamit.
10/16 anonim válasza:
Nincsenek komplexusaink. Másétól meg miért kellene szenvednünk.
A testünk természetes. Nem hibás, nem bűnös dolog, amit szégyellnünk kellene.
Aki a saját apjában, ha az úgy van, ahogy megszületett, csak annyit lát, hogy "egy szál farok", annak súlyos gondjai vannak a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!