Mit csináljak, ha barátnőm apja látott meztelenül?
Barátnőméknél voltunk, hajnal 2-körül értünk haza, és egyből mentünk fürödni. Megfürödtünk, de nagyon kellett pisilnem, és gondoltam gyors átszaladok a wc-be meztelenül, ilyenkor úgyis alszik mindenki. Így is volt, pisilek, és egyszer csak hallom, hogy nyílik az ajtó. A barátnőm apja volt az, kopogás nélkül bejött teljesen a wc-be szó szerint, valamiért akkor vette észre, hogy bent pisilek, anyaszült meztelenül. Nem szólt semmit, fogta magát és kiment. Másnap reggel se mondtak semmit nekem a szülei.
Viszont egy nappal később mikor találkoztam a barátnőmmel, mondta, hogy a szülei le vannak sokkolva, főleg a faterja, hogy én náluk meztelenül mászkálok a lakásba. És hogy ilyen elő ne forduljon többet. Sőt bnőm mesélte, hogy elmesélték kb. Minden ismerősüknek is, kb. 2 hete ezen a témán csámcsognak. Az apja konkrétan nem tudja hova tenni, hogy látott engem meztelenül náluk.
Mit csináljak ezzel a helyzettel? Tudom, hibáztam, magamra kellett volna teríteni legalább egy törölközőt. De most utólag nem értem mit várnak már tőlem. Kérjek bocsánatot esetleg? Vagy nem tudom. Nem szívesen megyek hozzájuk azóta.
25/F
Elég gáz, hogy rögtön kipletykálnak mindent rólad/rólatok. Legalább tudod hányadán állj velük.
Barátnőd nem kelt a védelmedre?
Légy férfi, állj elé minél előbb, és mond meg, hogy sajnálod a múltorit, és máskor nem lesz ilyen.
Azt, hogy fel van háborodva, teljesen jogos: ugyanilyen erővel bárki más is megláthatott volna téged, pl. a felesége, vagy a barátnőd lánytestvére ha van.
Én tökre meg tudom érteni, hogy kibeszélik a felháborodásukat, így tudják feldolgozni.
Esetleg ha másnap reggel rögtön eléálltál volna bocsánatot kérni, és megbeszélni a dolgot, akkor másképp ment volna, de sunnyogsz.
Hát meg lehet rólad a véleményük. Sokat kell bizonyítanod a szimpla bocsánatkérésen túl, hogy a történtek ellenére normális, megbízható ember vagy. (Ha az vagy, és komolyak a szándékaid.)
"de nagyon kellett pisilnem"
Hát nem vagy túl férfias, azt kell mondjam. Egy igazi férfi szépen visszatartja, legalább addig amíg magára kap egy boxeralsó/póló együttest vagy legalább egy törölközőt. Ezt te szúrtad el, öcsi.
Hát igen, legalább itt ne így írtál volna, hanem hogy részeg voltál, nem voltál magadnál, csak magatokra gondoltatok... De ez a nagyon kellett pisilnem szöveg, hánynom kell.
Ha úgy viselkedtetek, mintha egyedül laknátok, semmi gond... költözzetek össze, és lakjatok egyedül, és akár meztelenül ugrálhatsz is az asztalotokon.
Mondjuk egy boxeralsót felvehettél volna, nem hiszem hogy azona 2 pillanaton múlt a pisilésed.
Másrészt az apja rádnyitotta az ajtót, hogy nem veszi észre hogy valaki használja a mosdót? Az meg hogy kipletykálták a dolgot az elég szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!